Zal de mensheid over een paar jaar uitgestorven zijn? – Frontnieuws

zal-de-mensheid-over-een-paar-jaar-uitgestorven-zijn?-–-frontnieuws

08-07-21 08:27:00, © The Road / 2929 Entertainment, LLC. Het is geen geheim dat Bill Gates en de pleitbezorgers van de VN Duurzame Ontwikkelingsagenda 2030 ook toegewijde voorstanders zijn van menselijke eugenetica, het “uitdunnen van de menselijke kudde” zoals de Britse misantropische prins Philip het ooit uitdrukte. Sommigen, zoals Joachim Schnellnhuber, klimaatadviseur van de paus, verwelkomen openlijk een menselijke bevolking van minder dan een miljard als “duurzaam”. Nu komt uit serieus onderzoek naar voren dat een van de meest effectieve reducties van de menselijke bevolking wordt verspreid door de zogenaamde “moderne wetenschappelijke landbouw”, door het selectieve gebruik van giftige landbouwchemicaliën, veilig geachte bestrijdingsmiddelen die allesbehalve veilig zijn, schrijft Tapestry.

Het boek van Shaw is een verdere uitwerking van een peer-reviewed wetenschappelijk document uit 2017 dat Shaw en collega’s publiceerden. In het document analyseerde Shaw zorgvuldig een totaal van 244 ramingen van Sperma Concentratie en Totale Sperma Telling (TST) uit 185 studies van 42.935 mannen die 1973-2011 spermamonsters leverden. Wat zij vonden was uiterst alarmerend. Maar afgezien van een paar krantenkoppen, leidde dit niet tot veranderingen van betekenis, omdat de machtige agrochemische bedrijven zoals Bayer-Monsanto, Syngenta, DowDuPont (nu Corteva) bij de regelgevende instanties lobbyden om de bevindingen te negeren.

Shaw ontdekte dat “bij de ongeselecteerde westerse studies de gemiddelde spermaconcentratie gemiddeld met 1,4% per jaar daalde, met tussen 1973 en 2011 een totale daling van 52,4%”. Dezelfde groep mannen, had “een gemiddelde daling in gemiddelde TST van 1,6% per jaar en een totale daling van 59,3%”. Dezelfde groep mannen, had “een gemiddelde daling in gemiddelde TST van 1,6% per jaar en een totale daling van 59,3%”. Dat is een daling van het aantal zaadcellen vanaf tien jaar geleden van meer dan 59% bij mannen, ongeselecteerd op vruchtbaarheid, uit Noord-Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland. En het blijft jaar na jaar dalen.

Wegens gebrek aan serieuze ondersteuning voor nieuwe studies zijn de bijgewerkte gegevens beperkt. Vijftien jaar geleden voldeed meer dan de helft van de potentiële spermadonoren in de provincie Hunan, China, aan de kwaliteitsnormen. Nu is dat nog maar 18%, een daling die volgens een studie te wijten is aan hormoonontregelende chemicaliën. Onderzoekers in Taiwan registreerden een soortgelijke daling van het aantal zaadcellen, evenals een soortgelijk resultaat in Israël. Shaw concludeert dat “de reproductieve gezondheid van mannen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: