17.503 DODEN 1,7 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties – Frontnieuws

17.503-doden-1,7-miljoen-gewonden-(50%-ernstig)-gemeld-in-de-eu-databank-van-bijwerkingen-van-covid-19-injecties-–-frontnieuws

09-07-21 11:11:00,

De Europese databank van meldingen van vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen is EudraVigilance, die ook meldingen bijhoudt van verwondingen en sterfgevallen na de experimentele COVID-19 “vaccins”.

Een abonnee uit Europa stuurde ons onlangs een e-mail en herinnerde ons eraan dat deze databank van EudraVigilance alleen betrekking heeft op landen in Europa die deel uitmaken van de Europese Unie (EU), die 27 landen omvat, schrijft medicalkidnap.com.

Het totale aantal landen in Europa is veel groter, bijna twee keer zo veel, en bedraagt ongeveer 50, hoewel er enige meningsverschillen bestaan over welke landen technisch gezien deel uitmaken van Europa.

Dus hoe hoog deze aantallen ook zijn, zij geven NIET heel Europa weer. Het werkelijke aantal doden of gewonden in Europa als gevolg van COVID-19 injecties zou veel hoger zijn dan wat wij hier melden.

De EudraVigilance database meldt dat tot 3 juli 2021 er 17.503 sterfgevallen en 1.687.527 gewonden zijn gemeld na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

Van het totale aantal geregistreerde verwondingen is de helft (837.588 ) ernstig letsel.

“De ernst geeft informatie over het vermoedelijke ongewenste effect; het kan als “ernstig” worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, opname in een ziekenhuis vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van een bestaande opname in een ziekenhuis, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is”.

Zoals gisteren vermeld, hebben tienduizenden mensen in de V.S. nu spijt dat zij de COVID-19 injecties hebben gekregen, en smeken om hulp, omdat het medische systeem hen de rug heeft toegekeerd en weigert hun verwondingen te behandelen. Zie: Tienduizenden COVID-19 ‘vaccin’ gewonden in de VS smeken om hulp terwijl de medische beroepsgroep hen de rug toekeert

Een abonnee uit het Verenigd Koninkrijk reageerde op medicalkidnap.com op het artikel en zei dat daar hetzelfde gebeurt:

“Het is precies hetzelfde in Schotland en Engeland.

Mijn gevaccineerde vrienden krijgen geen afspraken bij hun huisartsen die hen na de vaccinatie mijden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: