Artsen waarschuwen: COVID-19 vaccinaties met mRNA-technologie “als een biowapen” – Frontnieuws

artsen-waarschuwen:-covid-19-vaccinaties-met-mrna-technologie-“als-een-biowapen”-–-frontnieuws

09-07-21 10:23:00, Een groep kritische artsen heeft de bijwerkingen van de COVID-19 vaccins nader bestudeerd. Het resultaat is meer dan beangstigend. Vooral bij vrouwen hebben de nieuwe en nog lang niet voldoende geteste vaccins een negatieve invloed op de vruchtbaarheid en de vrouwelijke cyclus, bericht wochenblick.at.

  • Vaccinaties verstoren de menstruatiecyclus.
  • Dit komt ook voor bij ongevaccineerde mensen die langdurig contact hebben gehad met gevaccineerde mensen.
  • Wetenschappers vermoeden dat deze “overdracht” van bijwerkingen verband houdt met het spike-eiwit.
  • Artsen zijn ook kritisch over de andere bijwerkingen van de experimentele vaccins.
  • De artsen zien in de vaccinatie eerder een “biologisch wapen”, dat op een nog onbekende manier op het organisme inwerkt.
  • Vanuit militair oogpunt is de mRNA-technologie een perfect biowapen.

Op hun internetplatform, “Critical Thinking with Dr. T and Dr. P.”,moedigen Dr. Sherri Tenpenny en Dr. Larry Palevsky hun publiek, waaronder veel artsen, aan om kritisch na te denken over het officiële Covid-19 verhaal en de vermeende “reddende vaccins”. Op dit platform kwam uit de tienduizenden reacties over bijwerkingen een onverwachte focus naar voren op complicaties in verband met de menstruatie, zwangerschap en vruchtbaarheid van vrouwen.

Het was eigenlijk vanwege de drastische censuurmaatregelen op social media en de verwijderingen van Facebook- en Instagram-accounts dat een groep toegewijde Amerikaanse artsen samenkwam om intensief samen te werken.

De websites “Millions Against Medical Mandats” (“Miljoenen tegen medische mandaten”) en “My Cycle Story: A Research Study”  (“Onafhankelijk onderzoek en studie van de vrouwelijke cyclus in verband met de toediening van COVID-19 vaccins”) hebben wereldwijd alarmerende gevallen van complicaties aan het licht gebracht.

Er zijn nu drie webinars (“5-Doctors Discussion” – laatste bijeenkomst op 23 mei 2021) gehouden om de resultaten van het onderzoek tot nu toe te presenteren en een aantal van de schokkende correlaties en achtergronden van de COVID-19 pandemie te belichten die nu naar voren zijn gekomen.

Ernstige schade, maar geen immuniteit

De artsen zijn dan ook bezorgd dat met de nieuwe vaccins voor het eerst een technologie op mensen wordt uitgeprobeerd waarbij de lichaamseigen cellen een synthetisch eiwit produceren (naar verluidt het virale spike-eiwit). Aangenomen wordt dat dit eiwit verantwoordelijk is voor de bewezen dodelijke kwetsuren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: