Bijwerkingen van de Covid-vaccinaties. Wat is er nu eigenlijk aan de hand? – Frontnieuws

bijwerkingen-van-de-covid-vaccinaties.-wat-is-er-nu-eigenlijk-aan-de-hand?-–-frontnieuws

09-07-21 01:39:00, .@mufidpwt / Unsplash Ik werd recent nog maar eens ‘getriggerd’ door de berichtgeving op Radio 1 en in de Morgen in verband met de nevenwerkingen van de Covid-vaccinaties. Reden dus op alles nog eens op een rijtje te zetten, want ik kan me niet ontdoen van het gevoelen dat we allemaal zwaar misleid worden. Er woedt een heuse propaganda-oorlog, lieve mensen, en de meesten van ons realiseren zich dat niet eens, schrijft gastauteur Kris.

Laat me beginnen bij het radiobericht, waarin aangekondigd werd dat er in een bejaardencentrum in Nijvel maar liefst 12 sterfgevallen waren gemeld aan Covid-19, allemaal bij volledig gevaccineerde bewoners. Daaraan werd toegevoegd, niet wat elk gezond denkende burger zou besluiten, namelijk dat de vaccinaties ons blijkbaar niet beschermen tegen Covid-19, maar wel dat een kwart van het verzorgend personeel niet was ingeënt! Dat laatste werd dan onmiddellijk gevolgd door de aanmaning dat het belangrijk was om al het verzorgend personeel te vaccineren.

Euh, beste journalisten, waarom wordt er een verband gelegd tussen niet-gevaccineerd personeel en de zeer evidente vaststelling dat vaccinaties niet helpen? De nieuwe variant natuurlijk. Ah ja, die duivelse virussen muteren, en dat is natuurlijk te wijten aan de niet gevaccineerde mensen. Dat behoeft toch geen uitleg … De griepvirus muteert namelijk ook, (net zoals alle virussen al sedert duizenden jaren plegen te doen) en dat zal ook wel de schuld zijn van al de burgers die weigeren om een griepvaccin te nemen, ja toch?

Nog sterker was het opiniestuk in De Morgen vanochtend,1. De laatste tijd mobiliseren de mainstream media experten, liefst van al proffen met ronkende titels, niet om deskundige informatie te geven, maar om opinies te spuien. In dit geval de opinie dat “een vrijwel volledige vaccinatie noodzakelijk is”. We lezen in het stuk ook: “Minderjarigen moeten daarom ook gevaccineerd worden” en “Alle gezondheidswerkers die rechtstreeks in contact staan met kwetsbare personen moeten verplicht gevaccineerd worden. Dit geldt ook in scholen (…)”. En volgens deze propagandaproffen zijn het natuurlijk de niet-gevaccineerden “die de oorzaak zijn van reisbeperkingen, schoolsluitingen, tijdelijke beperkingen van het sociale leven en gedeeltelijke lock-downs die iedereen, ook de gevaccineerden treffen.”

De druk wordt dus zwaar opgevoerd! En ik, simpele ziel, die dacht dat gevaccineerden nu toch goed beschermd waren … Het enige dat nog ontbrak aan het opiniestuk was de suggestie om de ongevaccineerden op te sluiten in langdurige quarantaine kampen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: