COVID-vaccin uitgevonden vóór COVID, wat is er aan de hand? – Frontnieuws

covid-vaccin-uitgevonden-voor-covid,-wat-is-er-aan-de-hand?-–-frontnieuws

09-07-21 10:58:00,

Een gebeurtenis die plaatsvond op 12 december 2019 aan de Universiteit van North Carolina – voordat een coronavirus überhaupt een bedreiging vormde voor de mensheid – brengt belangrijke rode vlaggen in het zicht. Het is tijd voor hen om in een rechtbank uit te leggen hoe ze ‘wisten’ wat er ging komen, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Het afgelopen jaar is er zoveel gebeurd dat het misschien moeilijk is je te herinneren hoe het leven was vóór COVID. Maar laten we even teruggaan naar december 2019, toen het idee van sociale distantie, verplichte mondkapjes en lockdowns door de meeste mensen met ongeloof en verontwaardiging zou zijn ontvangen.

Op dat moment waren de meesten zich gelukzalig onbewust van de pandemie die de wereld in de komende maanden zou veranderen. Pas op 31 december 2019 werd de COVID-19-uitbraak voor het eerst gemeld in Wuhan, China,1 en op dat moment werd er alleen gesproken over gevallen van virale longontsteking, niet over een nieuw coronavirus2. Ik zeg “de meesten” omdat het erop lijkt dat sommige mensen zich al veel eerder bewust waren van iets dat op de loer lag dan het leek.

In vertrouwelijke documenten3 onthuld door de Britse Daily Expose, stuurde Moderna, samen met het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), mRNA coronavirus vaccin kandidaten naar de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill 12 december 2019 – wat aanzienlijke vlaggen rode vlaggen moet doen wapperen. Zoals The Daily Expose rapporteert:4

“Wat wist Moderna [en NIAID] dat wij niet wisten? In 2019 was er geen enkel specifiek coronavirus dat een bedreiging vormde voor de mensheid die een vaccin zou rechtvaardigen, en het bewijs suggereert dat er ook in 2020 en 2021 geen enkel individueel coronavirus is geweest dat een bedreiging vormde voor de mensheid”.

Kandidaat-vaccin COVID-19 werd vrijgegeven vóór de pandemie

De vertrouwelijke openbaarmakingsovereenkomst geeft een overeenkomst weer voor de overdracht van materiaal tussen de leveranciers – Moderna, NIAID en de National Institutes of Health (NIH) – en de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill. De aanbieders kwamen overeen, “mRNA coronavirus vaccinkandidaten ontwikkeld en gezamenlijk eigendom van NIAID en Moderna” over te dragen aan de onderzoeker van de universiteit.5

“De materiaaloverdrachtsovereenkomst werd de 12 december 2019 ondertekend door Ralph Baric,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: