De Rockefeller Foundation financierde de eugenetica beweging in Amerika – Frontnieuws

de-rockefeller-foundation-financierde-de-eugenetica-beweging-in-amerika-–-frontnieuws

09-07-21 10:50:00,

“De wereldbevolking moet met 50% verminderd worden.” – Henry Kissinger (adviseur buitenlands beleid tegen Nelson A. Rockefeller, oudere broer van David Rockefeller)

Wanneer de meeste mensen aan eugenetica denken, denken ze aan rassenveredeling, de Nazi’s, en hun “Lebensborn” (Arische Übermensch) programma, bedoeld om, door massale eliminatie, alle “inferieure rassen” uit te roeien, en uiteindelijk te eindigen met een zuiver Noords ras; maar wat de meesten vergeten, is dat het eerste gedocumenteerde land dat openlijk rassenwetten promootte, en opdrong aan zijn bevolking, in feite Amerika was, in 1908. In 1933, toen Hitler in Duitsland aan de macht kwam, was de nazi-partij in staat om door de staat gesponsorde propaganda te gebruiken om het Duitse volk de geldigheid van eugenetica (een massaal depopulatieplan, vermomd als rassenwetenschap) aan te praten, en alle barbaarse rassenwetten die daarmee gepaard gingen; maar wie had in het jaar 1908 genoeg macht in Amerika om zo’n nachtmerrie teweeg te brengen? Wie was in staat om het Amerikaanse volk te bewegen om soortgelijke “rassenhygiëne” (eugenetica) wetten te accepteren, tientallen jaren voordat ze in Duitsland door de Nazi’s werden uitgeprobeerd? Het antwoord is de Rockefeller Foundation (opgericht in 1913). De meesten kennen de Rockefeller familie als de koningen van “Big Oil”, maar wat de meesten niet weten, is dat zij ook de weg hebben gebaand voor “Big Pharma” (terwijl zij ondertussen de beste natuurlijke medicijnen en geneeswijzen vernietigden), schrijft Sebastian Aguanno Jr.

n 1975 zei congreslid Larry P. Mcdonald het volgende over de Rockefellers:

“De drang van de Rockefellers en hun bondgenoten is om een één-wereld regering te creëren die superkapitalisme en communisme onder één tent verenigt, alles onder hun controle…. Bedoel ik samenzwering? Ja, dat bedoel ik. Ik ben ervan overtuigd dat er zo’n complot is, internationaal in omvang, generaties oud in planning, en ongelooflijk kwaadaardig in opzet”.

De Rockefeller Foundation’s erfenis van het financieren van eugenetica

Volgens Edwin Black van Cleveland Jewish News:

“Sloten meer dan 27 [om precies te zijn, 35 tegen 1936] staten zich aan bij de beschamende, decennia durende utopische campagne om raciale suprematie medisch te manipuleren.

Hun uiteindelijke doel was om maar liefst 90% van de bevolking te elimineren van de voortplantingstoekomst van Amerika.

De voorkeursmethoden waren gaskamers en andere vormen van euthanasie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: