Dr. Rodger Hodkinson in de HIGHWIRE – we spelen met vuur!

dr.-rodger-hodkinson-in-de-highwire-–-we-spelen-met-vuur!

09-07-21 10:28:00,

De Canadese patholoog Roger Hodkinson maakt zich zorgen over wat de corona-injecties voor gevolgen gaan hebben voor met name de vruchtbaarheid. Hij vindt het onverantwoord om zo’n groot experiment op de wereldbevolking los te laten. Kunnen de injecties onvruchtbaarheid veroorzaken? Kunnen de spikes overgedragen worden van gevaccineerden op ongevaccineerden? Wat kunnen we nu eigenlijk met zekerheid zeggen over de gevolgen van dit experiment? Hodkinson neemt geen blad voor de mond. We spelen met vuur.

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.

Ga regelmatig kijken!

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Meld u aan voor de nieuwsbrief  » Lees verder

%d bloggers liken dit: