Het Corona-schandaal als de grootste corruptiezaak aller tijden

het-corona-schandaal-als-de-grootste-corruptiezaak-aller-tijden

09-07-21 10:54:00, 0 Preview artikelen 25 november 2020 Het Corona-schandaal als de grootste corruptiezaak aller tijden

J. Verschoor

Een groep Duitse advocaten, onder aanvoering van initiatiefnemer dr. Reiner Fuellmich, wil op korte termijn een halt toeroepen aan het coronaschandaal dat bezig is bekend te worden als de grootste corruptiezaak aller tijden. Zij willen de kwestie nog dit jaar aanhangig maken bij een rechtbank in Californië. Deze route is gekozen omdat het Amerikaanse recht zich goed leent voor snelle en grondige processen over grootschalige schades. F

uellmich is vertrouwd met Californië waar hij, evenals in Duitsland, sinds 26 jaar werkzaam is als advocaat. Hij mag bogen op eerdere successen met corruptie- en fraudezaken, waarbij giganten als Volkswagen en Deutsche Bank door rechters in het ongelijk werden gesteld. De Duitse advocaten wensen onderzoek naar Tedros Ghebreyesus, hoofd van de wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Ook twee Duitse medeplichtigen, de heren Christian Drosten en Lothar Wieler, worden voor het Californische gerecht gedaagd. Wat op het spel staat is een veroordeling tot schadeloosstelling en liefst ook tot gevangenisstraf. Er zijn drie kernvragen die Fuellmich en de zijnen aan de Californische rechters wil voorleggen:

Is er sprake van een coronapandemie of is er een PCR-testpandemie? Betekent een positief resultaat van een PCR-test dat iemand is geïnfecteerd met Covid-19?

Wat is het nut van de zogenaamde anti-corona maatregelen, zoals lockdowns, verplichte mondkapjes, verplicht afstand houden en opsluiting in quarantaine? Bieden dergelijke maatregelen enige bijdrage om de wereldbevolking tegen corona te beschermen? Of  zijn deze maatregelen uitsluitend bedoeld om de mensen in de greep van paniek te houden en hen wijs te maken dat hun leven in gevaar is? Door bangmakerij kunnen grote farmaceutische bedrijven en grote technologische firma’s enorme winsten maken met hun PCR-testen, bloedtesten en vaccins. En als terloops kunnen ze van iedereen genetische vingerafdrukken verzamelen.

Is het waar dat er bij de Duitse overheid, meer dan bij andere overheden, intensief is gelobbyd door de gangmakers van deze  vermeende pandemie, te weten de Duitse onderzoekers Drosten en Wieler, alsmede Tedros van de WHO?

Fuellmich heeft zijn sporen verdiend in gewonnen processen tegen Duitse bedrijven die zich aan fraude hadden schuldig gemaakt, waaronder het dieselschandaal van Volkswagen en de omkopingspraktijken van transportfirma Kuehne + Nagel. Het coronaschandaal kan volgens Fuellmich niet goed worden aangepakt in Europa waar het rechtssysteem niet goed is ingericht voor het afhandelen van grote schadeclaims.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: