Is de corona pandemie eigenlijk een stralingsziekte?

is-de-corona-pandemie-eigenlijk-een-stralingsziekte?

09-07-21 10:52:00,

Arts die werkt met doodzieke coronapatiënten slaat alarm: ‘We behandelen de verkeerde ziekte’
Arts Cameron Kyle-Sidell opende in 2020 een ic-afdeling in New York om kritieke coronapatiënten te behandelen. “Ik heb dingen gezien die ik nog nooit in mijn leven heb meegemaakt,” zegt hij. De arts dacht dat hij patiënten zou behandelen die een longontsteking hadden opgelopen als gevolg van het coronavirus SARS-Co -2. Het coronavirus SARS-(severe acute respiratory syndrome) Co-2 is het virus dat de ziekte COVID-19 kan veroorzaken. Sommige mensen krijgen namelijk erge klachten, zoals longontsteking.

Verkeerde ziekte
In sommige gevallen ontstaat namelijk de longaandoening ARDS (acute respiratory distress syndrome). Dit is de ziekte waar de ziekenhuizen op zijn voorbereid. Kyle-Sidell heeft ernstig zieke coronapatiënten behandeld en is tot de conclusie gekomen dat Covid-19 deze ziekte níet veroorzaakt. “We behandelen de verkeerde ziekte,” stelt hij. “Ik vrees dat we in een korte tijd veel schade toebrengen aan patiënten omdat we ze de verkeerde behandeling geven”.

Geen longontsteking
“De longziekte Covid-19 ís geen longontsteking en moet ook niet als zodanig worden behandeld,” benadrukt de arts. De aandoening lijkt sterk op hoogteziekte*. Het is alsof tienduizenden New Yorkers in een vliegtuig op 10.000 meter hoogte zitten en de cabinedruk langzaam wegvalt. De patiënten die ik behandel, zien eruit alsof ze bij de top van Mount Everest zijn afgezet en geen kans hebben gehad om zich te acclimatiseren. Het zuurstofniveau in het bloed blijft dalen, de patiënt krijgt geen lucht en zal uiteindelijk overlijden”.

*Wat is hoogteziekte
Hoogteziekte of hypobaropathie is een verzameling van ziekteverschijnselen die kunnen optreden als iemand zich te snel naar grote hoogten verplaatst en er een tekort aan zuurstof in het lichaam ontstaat. Cameron Kyle-Sidell vindt dat de coronaklachten sterk op deze hoogteziekte-klachten lijken. Hoogteziekte heeft te maken met de hoeveelheid zuurstof in de lucht en geven de volgende klachten:
-misselijkheid;
-hoofdpijn tot zware hoofdpijn die niet verdwijnt met pijnstillers;
-algeheel malaisegevoel;
-duizeligheid;
-slapeloosheid;
-slechte eetlust;
-onregelmatige ademhaling in de slaap;
-verlaagde urineafgifte;
-licht oedeem op handen, voeten en gezicht;
-tintelende vingers.

Is het hoogteziekte of stralingsziekte?

5G gaat gebruik maken van hogere frequenties middels kleine antennes (small cells) en zorgen ervoor dat met 5G veel hogere datasnelheden (steeds korter wordende golflengten) bereikt worden dan vorige netwerken 2G en 3G.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: