Nieuw-Zeelandse minister voor coronazaken: overheid gaat ongevaccineerden opsporen

nieuw-zeelandse-minister-voor-coronazaken:-overheid-gaat-ongevaccineerden-opsporen

09-07-21 07:02:00,

Homepagina » Buitenland » Nieuw-Zeelandse minister voor coronazaken: overheid gaat ongevaccineerden opsporen

in Buitenland 9 juli 2021 18:30

De Nieuw-Zeelandse minister voor coronazaken heeft gewaarschuwd dat de overheid binnenkort actief gaat zoeken naar mensen die nog geen coronavaccin hebben gehaald. Minister Chris Hipkins zei woensdag dat de Nieuw-Zeelandse overheid daar volgend jaar mee gaat beginnen.

“Ik denk dat we ons begin volgend jaar bevinden in de fase waarin we mensen naar buiten zullen jagen die zich nog niet hebben gemeld om hun vaccinatie te halen of die hun afspraak hebben gemist,” zei Hipkins tijdens een coronapersconferentie tegen journalisten.

Opsporen

De minister zegt daarmee dat de overheid ongevaccineerde mensen gaat opsporen, wat erop lijkt te wijzen dat veel mensen niet bereid zijn om een mRNA-vaccin te nemen. Slechts 10 procent van de Nieuw-Zeelanders is volledig gevaccineerd.

“Iedereen zal voor het einde van dit jaar de kans krijgen om een vaccin te halen. Ik wil natuurlijk dat iedere Nieuw-Zeelander zich meldt, maar het lijkt erop dat we sommige mensen echt moeten gaan opzoeken,” aldus Hipkins.

New Zealand will hunt down those not vaccinated. pic.twitter.com/3bfWxqAA8Y

— NQTABLE * * * (@ConspiracyCen) July 6, 2021

Langs deuren

Niet alleen in Nieuw-Zeeland zwaait een tiranniek regime de scepter. De Amerikaanse president Biden kondigde deze week aan dat de federale overheid binnenkort langs deuren gaat om ongevaccineerde Amerikanen over te halen alsnog een coronaprik te nemen.

[Infowars]

4.5 19 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
Biden coronaprik coronavaccin mRNA Nieuw-Zeeland

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: