Tedros Adhanom Ghebreyesus, Dr. Anthony Fauci, Neil Ferguson, Bill Gates

tedros-adhanom-ghebreyesus,-dr.-anthony-fauci,-neil-ferguson,-bill-gates

09-07-21 01:37:00, 0 Preview artikelen 27 januari 2021 Tedros Adhanom Ghebreyesus, Dr. Anthony Fauci, Neil Ferguson en Bill Gates

Redactie met medewerking van Martin Jan Spiering, Andrea van der Ham, Simon van Gelder, Evelien Nijeboer

De dramatische toestand van onze wereld nu wordt vergoelijkt en bestendigd door overheden die zeggen dat hun maatregelen op de instructies van wetenschappers berusten. Maar heel veel prominente wetenschappers op het gebied van immunologie, biochemie, infectieziekten en algemene medische kennis proberen door een barrière van reguliere en sociale media te breken om u te bereiken met de boodschap dat wat zij zeggen helemaal niet klopt. Hieronder werpen wij een blik op de meest prominente aanvoerders van de zogenoemde wetenschappers die de neppandemie in stand houden.

Tedros Adhanom Ghebreyesus H

ij gaf het startsignaal. Op 30 januari 2020 kondigde deze algemene secretaris van de Wereldgezondheidsorganisatie aan dat de wereld werd bedreigd door een op handen zijnde calamiteit veroorzaakt door een net ontdekt virus dat in China al had huisgehouden. Hij loog want op dat moment waren buiten China nog slechts 15 geregistreerde patiënten bekend die door dat virus waren getroffen. Er bestond ook geen enkele reden om het virus als een klasse A pathogeen in te delen, naast zulke verschrikkingen als de builenpest, cholera of Ebola. Zijn aankondiging van een ‘Public Health Emergency of International Concern’ hield een oproep in voor de topfunctionarissen belast met de volksgezondheid van 196 landen die in 2005 argeloos een verdrag met de  Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hadden getekend om te beloven dat zij WHO instructies zouden opvolgen ingeval deze organisatie een ziekteverwekker had ontdekt met een vooruitzicht van grote ravage op onze planeet.

Tedros is de eerste topman van de WHO zonder een medische achtergrond. Geboren in 1965, was hij wel vanaf 2005 zeven jaar lang minister van volksgezondheid in Ethiopië – en daarna minister van buitenlandse zaken. In zijn eigen land is hij een controversiële figuur, die door tegenstanders wordt beschuldigd van oorlogsmisdaden. Hij had zich na een biologiestudie in 1986 aangesloten bij het Volksbevrijdingsfront van Tigray, een guerrillabeweging die op dat moment een bloedige strijd voerde tegen het regime van dictator Mengistu Haile Mariam. Hij neemt het minder nauw met de mensenrechten dan velen in het Westen bij zijn aanstelling dachten. Zo sprong hij in de periode tussen 2013 en 2015,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: