Valse pandemieën | Wakkermens

valse-pandemieen-|-wakkermens

09-07-21 01:29:00,

Onlangs verscheen het boek “Valse pandemieën” van Dr. Wolfgang Wodarg.

Verkrijgbaar Nederland als e-book (Duitstalig), beter als echt boek direct bij de Duitse uitgever Rubikon te bestellen.

blankWodarg is een interessante man omdat hij een goed overzicht heeft. Hij bezit een grote expertise in virologie en epidemiologie en was bovendien lange tijd in de politiek actief. Zijn competentie is dus niet alleen medisch, maar heeft deze ook op andere gebieden.

Sinds HIV in het midden van de jaren ‘ 80 is hij getuige geweest van verschillende epidemieën waarbij hij deels zelf betrokken was. Hij leidde jaren lang als chef-arts het “Gesundheitsamt” in het district Flensburg en was actief parlementslid voor het gezondheidsbeleid van de Duitse Bondsdag. Bovendien was hij actief in de EU waar hij in de verschillende besluitvormingskanalen de invloed van lobbyisten heeft leren kennen. Van de WHO tot de zieke patiënt, hij is bekend met de werkelijkheid en weet waarover hij spreekt.

Hier enige fragmenten uit zijn nieuwste boek:

  1. In 2009 had de WHO de definitie van een pandemie aangepast, zodat het aantal sterfgevallen veroorzaakt door een pandemie, geen rol meer speelt. Voor de term pandemie is nu slechts een ziekteverwekker nodig die nieuw is en zich wereldwijd verbreid. Dus wanneer er een nieuw verkoudheidsvirus optreedt en deze zich wereldwijd verspreid, dan is er een pandemie.
  2. De Corona PCR-test, die Prof. Drosten begin 2020 ontwikkelde, wordt gekenmerkt door een opmerkelijke onnauwkeurigheid, zodat een deskundigenrapport uit november 2020, tien ernstige fouten van deze test bloot legde (blz.181 E. V. te Wodarg). Het is niet te begrijpen waarom de WHO deze test zonder verdere externe controle en validatie, onmiddellijk wereldwijd aanbevolen had.
  3. De informatieve waarde van de PCR-test staat op onstabiele en zwakke voeten. Dat ligt in de essentie van deze test.
    Ten eerste, door de ct-waarde (aantal replicaties, hoe hoger, hoe meer fout positieve resultaten), ten tweede door het aantal doelgenen of sequenties (hoe minder, hoe meer fout positieve resultaten) en ten derde door het testen bij zeer lage ziekteaantallen, waardoor ook weer veel fout positieve waarden ontstaan.
    De PCR-test kan dus eenvoudig gemanipuleerd worden. Dit gebeurde dan ook tijdens deze pandemie. Bijvoorbeeld, heeft de WHO het aantal sequenties van aanvankelijke drie, uiteindeijk gereduceerd tot een, wat veel fout positieven veroorzaakt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: