Amerikaanse CDC voegt in één week meer dan 2000 sterfgevallen toe in verband met COVID-19 injecties – 917 sterfgevallen bij ongeboren baby’s – Frontnieuws

amerikaanse-cdc-voegt-in-een-week-meer-dan-2000-sterfgevallen-toe-in-verband-met-covid-19-injecties-–-917-sterfgevallen-bij-ongeboren-baby’s-–-frontnieuws

10-07-21 07:13:00,

Het Amerikaanse CDC heeft gisteren meer gegevens vrijgegeven in hun Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), een door de Amerikaanse overheid gefinancierde database die verwondingen en sterfgevallen ten gevolge van vaccins bijhoudt, en zij hebben meer dan 2000 sterfgevallen ten gevolge van COVID-19 injecties toegevoegd aan wat zij vorige week hebben gerapporteerd, bericht medicalkidnap.com.

Vorige week meldden zij 6.985 sterfgevallen, en deze week is dat aantal gestegen tot 9.048.

Dit is verreweg de grootste stijging van het aantal geregistreerde sterfgevallen in één week sinds zij begonnen met het rapporteren van sterfgevallen na COVID-19 injecties.

Bron.

Naast de 9.048 doden, zijn er 7.463 blijvende handicaps, 56.971 bezoeken aan de spoedeisende hulp, 26.818 ziekenhuisopnames, en 7.822 levensbedreigende verwondingen als gevolg van de COVID-19 injecties.

En toch zal geen van deze overheidsgegevens worden gerapporteerd in een nieuwsuitzending van de mainstream media, en degenen die het proberen te posten op de Big Tech social mediasites zullen door de “factcheckers” worden gevlagd voor “nepnieuws”.

Dit zijn niet eens de werkelijke cijfers, omdat het CDC selectief kiest wat het elke week vrijgeeft aan het publiek, en natuurlijk blijven veel sterfgevallen en verwondingen onvermeld omdat het publiek geconditioneerd is om te geloven dat geen van deze sterfgevallen en verwondingen iets te maken hebben met de COVID-19 injecties.

Om dit in perspectief te plaatsen: er zijn nu 30% meer sterfgevallen geregistreerd in 7 maanden sinds de lancering van de COVID-19 injectes in december 2020, dan in de hele 31-jarige geschiedenis van VAERS die sinds het begon in 1990 sterfgevallen registreert na vaccins.

1990 tot november 2020: 6.145 sterfgevallen na ALLE VACCINS. (Bron.)

December 2020 tot 2 juli 2021: 9.048 sterfgevallen als gevolg van COVID-19 injecties alleen. (Bron.)

Vorige week meldden we 622 sterfgevallen van ongeboren kinderen van de zwangere moeders die een COVID-19 injectie hadden gekregen. Gebruikmakend van dezelfde zoekparameters is dat aantal deze week gestegen tot 803 gevallen. (Bron.)

De sterfgevallen in de leeftijdsgroep van 12-15 jaar zijn echter nog niet echt toegenomen volgens de gegevens die de CDC vrijgeeft, dus begon ik te kijken naar de sterfgevallen in de “onbekende” leeftijdsgroep om te zien of er daar een paar waren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: