“De drang om kinderen en jonge volwassenen te dwingen zich te laten vaccineren, is niets minder dan een samenzwering tot moord” – Frontnieuws

“de-drang-om-kinderen-en-jonge-volwassenen-te-dwingen-zich-te-laten-vaccineren,-is-niets-minder-dan-een-samenzwering-tot-moord”-–-frontnieuws

10-07-21 07:08:00,

“Ik heb sinds 2 juli 10 uur per dag doorgebracht in het ziekenhuis met mijn zoon, hij is nu stabiel maar ging in wezen in een atriale fibrillatie die ze niet kunnen verhelpen vanwege een bloedstolsel (veroorzaakt door het vaccin, daar ben ik zeker van) nadat hij 10 dagen ziek was na zijn tweede Pfizer injectie. Het is te veel om nu op in te gaan, we waren hem bijna kwijt. Hij is 32 jaar. Geen geschiedenis van hoge bloeddruk of hartproblemen. Vegetariër.” – Dit bericht heb ik zojuist ontvangen van een zeer intelligente advocaat die ik al vele jaren ken, schrijft de Amerikaanse econoom en publicist Paul Craig Roberts.

Het gebeurt overal. Kijk bijvoorbeeld hier eens naar.

Er zijn een groot aantal gevallen van levensbedreigende reacties op het “veilige” vaccin, vooral bij jonge mensen. Toch blijven de “factcheckers” van social media, Facebook, Twitter en Google, degenen die alarm slaan deplatformeren. Het deel van de medische beroepsgroep dat blindelings en zonder na te denken de “richtlijnen” van Big Pharma volgt, uitgegeven door NIH, FDA, CDC en WHO, is medeplichtig aan moord.

De idiote mensen die overmand worden door georkestreerde angst hebben de gezondheid van een groot percentage van de bevolking geruïneerd.

In deze 25 minuten durende video legt Dr. Ryan Cole de schadelijke effecten uit van het spike-eiwit op het menselijk lichaam dat kenmerkend is voor zowel het Covid-virus als het vaccin. De meeste mensen lopen geen ernstig risico door het virus. Deze mensen mogen niet worden blootgesteld aan het gevaar van het vaccin.

Doordat de volksgezondheidsautoriteiten verzuimden Covid te behandelen met bekende, veilige en kosteneffectieve behandelingen, kon angst en paniek worden gezaaid die massavaccinatie met een ongeteste en niet-goedgekeurde experimentele technologie ondersteunden.

Dit kwam in de eerste plaats ten goede aan de winsten van Big Pharma en overheidsinbreuken op de burgerlijke vrijheid, en heeft het vertrouwen van het publiek in de overheid en de gezondheidsautoriteiten geschaad.

Het systeem voor het melden van bijwerkingen van vaccins, dat in het beste geval slechts 10% van de door vaccins veroorzaakte verwondingen registreert, laat meer doden en gewonden zien als gevolg van het experimentele Covid-vaccin dan van alle vaccins samen in de afgelopen 30 jaar. Nooit eerder in de geschiedenis is toegestaan dat een vaccin met zo’n hoog sterfte- en letselpercentage werd toegediend.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: