Degenen die sterven na het COVID-19 vaccin: Waar zijn de autopsies? – Frontnieuws

degenen-die-sterven-na-het-covid-19-vaccin:-waar-zijn-de-autopsies?-–-frontnieuws

10-07-21 08:08:00, Foto credit Infowars Dr. Jane Orient, M.D., de uitvoerend directrice van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS), wil weten waarom het medische systeem weigert autopsies uit te voeren op de lichamen van mensen die zijn overleden niet lang nadat ze waren “ingeënt” tegen het coronavirus.

Het hele afgelopen jaar werd ons door regeringen en de mainstream media verteld dat elk sterfgeval, ongeacht de werkelijke oorzaak, het gevolg was van “covid”. Dat was voordat de “vaccins” hun intrede deden.

Nu, ondanks overvloedig bewijs dat de injecties massale kwetsuren en dood veroorzaken, weigert het medische systeem dit feit te erkennen en geeft nog steeds alle sterfgevallen de schuld van “covid”.

Duizenden gezonde mensen sterven onverwacht, maar onze volksgezondheidsinstanties verzekeren ons dat hun overlijden niet veroorzaakt werden door de COVID-prik, schrijft Dr. Orient in een artikel op wnd.com. De tol van post-vaccin sterfgevallen heeft bijna 7.000 bereikt, volgens het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS). Het is het beste systeem dat we hebben, ook al mist het 90% of meer van de werkelijke voorvallen.

Dr. Orient heeft tot nu toe slechts één autopsie van een sterfgeval na de COVID-19 injectie uitgevoerd zien worden

Van de duizenden sterfgevallen die zijn gemeld in verband met de COVID-19 vaccins, was er slechts één waarvan Dr. Orient weet heeft van een echte autopsie, in tegenstelling tot een twijfelachtige en gemakkelijk te manipuleren “overlijdensakte”.

Die patiënt had slechts één dosis van de mRNA-injectie van Pfizer en BioNTech ontvangen en stierf voordat hij de tweede dosis had ontvangen. Hoewel deze persoon “positief” testte op een valse PCR-test voor SARS-Cov-2, vertoonde hij geen echte tekenen van infectie.

Aan de andere kant zal het lichaam van een 45-jarige moeder die stierf aan hartproblemen en hersenzwelling na haar injectie, die vereist werd om aan een nieuwe baan aan de Johns Hopkins University te kunnen beginnen, waarschijnlijk geen autopsie krijgen, ook al is het duidelijk dat ze aan de injectie is overleden.

Er zullen tranen en bloemen zijn, maar waarschijnlijk geen autopsie – en geen pauze in de injecties die geëist worden voor moeders en potentiële moeders als ze bij JHU willen werken, zegt Dr. Orient.

45-jarige moeder die een baan kreeg in John Hopkins ziekenhuis sterft na bijwerking van arbeidsplichtig COVID-19 vaccin

Hoewel Dr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: