Doel van kabinet bereikt na geniepige truc – Coronamaatregelen worden weer aangescherpt – DissidentNL

doel-van-kabinet-bereikt-na-geniepige-truc-–-coronamaatregelen-worden-weer-aangescherpt-–-dissidentnl

10-07-21 01:38:00,

Het kabinet heeft jongeren verleid zich massaal te laten testen. Als ze getest zouden zijn, mochten ze weer op vakantie, naar festivals en nachtclubs.

Het is logisch dat jongeren, nadat dit kabinet hun sociale leven een jaar lang verwoest heeft, gehoor hebben gegeven aan deze geniepige truc.

Het testen voor toegang is de enige reden dat het aantal vals-positieve tests weer oploopt. Het aantal vals-positieve tests zegt echter niets over het aantal besmettingen.

Als de prevalentie van de ziekte lager wordt, wordt het percentage vals positieven hoger, zoals ook Thierry Baudet aangaf in zijn gecensureerde Oh HAAANS video.

De PCR-test is simpelweg niet geschikt:

Hier heb je de vermeende besmettingen vals-positieve testen en de ziekenhuisopnames, uit onverdachte bron. Er is niks aan de hand, de ziekenhuisopnames dalen.

De simpelste grafieken zeggen soms het meest. Besmettingen ⬆️, ziekenhuisopnames⬇️. Ik zeg: moedig voorwaarts. 👍 pic.twitter.com/Jzgoimc6IM

— Maarten Keulemans (@mkeulemans) July 8, 2021

De Nepnieuwsverspreiders van de NOS stellen in deze grafiek (link hieronder) letterlijk (vals) positieve tests gelijk aan besmettingen:

NOS:

“Dit is echt ongekend”, zegt demissionair minister van Volksgezondheid De Jonge over de snelle verspreiding van het virus. “Het treft nu vooral jongeren, maar als we dit tempo laten oplopen gaan onvermijdelijk ook mensen van andere generaties besmet raken.”

Nee clown, het is niet ongekend, het is precies wat te verwachten valt als je massaal jongeren gaat testen met je ongeschikte test.

De risicogroepen zijn al gevaccineerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: