Global Cooling: Grootste toename sneeuw en ijs op Groenland ooit, zeldzame zomervorst in delen VS – Xandernieuws

global-cooling:-grootste-toename-sneeuw-en-ijs-op-groenland-ooit,-zeldzame-zomervorst-in-delen-vs-–-xandernieuws

10-07-21 04:56:00,

De echte, ongemanipuleerde statistiek laat zien dat er al zo’n 80 jaar sprake is van afkoeling, en niet opwarming. Wat hebben de instituten gedaan om hun theorie te ‘bewijzen’? Deze statistiek (van de VS) gekanteld, zodat valselijk de indruk wordt gewekt dat de rode lijn omhoog loopt. (2)

—————————————————————————————————————————————-

Kou verwoest oogsten in Zuid Amerika en zelfs Oost Afrika – Alle opwarming in no-time weggevaagd: Gemiddelde wereldtemperatuur sinds 2016 met 0,7 graden gedaald – NASA data: Wereldwijde sneeuwval de afgelopen 40 jaar met 3% toegenomen

—————————————————————————————————————————————–

Terwijl nationale en internationale weer- en klimaatinstituten blind in hun antropogene CO2-Global Warming theorie volharden, blijft het klimaat stug doorgaan met ongehoorzaam zijn aan dit door de Westerse globalisten voorgeschreven dictaat. Eén van DE historische signalen van Global Cooling zijn toenemende en elkaar razendsnel afwisselende weerextremen. Goed voorbeeld is de VS, waar het westen zucht onder zinderende hitte, maar het een paar staten verderop juist ijzig koud is. In Minnesota heeft het midden in de zomer overdag zelfs gevroren. Verder kent Groenland de grootste toename in sneeuw en ijs ooit gemeten. Maar leest u daar iets over in de media? Nee, die moeten Global Warming blijven verkondigen, en focussen zich daarom uitsluitend op de plaatsen waar het op dat moment heet is.

Het nieuwe Zonne Minimum zorgt er in combinatie met het snel in sterkte afnemende magnetische veld voor dat de straalstroom onstabiel en onregelmatig wordt. Hierdoor ontstaan grote ‘bubbels’, waardoor de hitte van het zuiden verder dan gewoonlijk naar het noorden kan stromen, zoals nu in de Canadese staat Manitoba, waar een ramptoestand voor de landbouw is uitgeroepen vanwege hitte, droogte en daarnaast ook nog eens een sprinkhanenplaag.

Maar waar een hitte ‘bubbel’ van zuid naar noord ontstaat, gebeurt dat ook andersom, en stroomt ijzige poolkou naar plaatsen waar het normaal gesproken op dat moment zelden of nooit komt. In de Amerikaanse staat Minnesota, pal ten zuiden van Manitoba, heeft het op 8 juli, midden in de zomer, overdag zelfs -1,1 graden Celsius gevroren. Ook in Michigan, dat nog zuidelijker ligt, vroor het in de ochtend van 9 juli -0,6 graden Celsius. Het contrast was enorm, want een dag ervoor was het in bijvoorbeeld Stonington nog ruim 23 graden geweest.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: