Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’ – Xandernieuws

meer-dan-60%-van-artsen-vs-weigert-covid-vaccin;-‘sterfte-nu-hoger-dan-70-vaccins-in-30-jaar-bij-elkaar-opgeteld’-–-xandernieuws

10-07-21 07:02:00,

—————————————————————————————————————————————–

Misdaden tegen de menselijkheid: Voorbeelden van kinderen en jongeren die na vaccinatie ernstig ziek of gehandicapt zijn geraakt – Rechter erkent echte cijfers Portugal: Slechts 152 mensen, MINDER DAN 1% van het officiële aantal corona slachtoffers, daadwerkelijk aan Covid gestorven

—————————————————————————————————————————————–

Uit een grootschalige peiling van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) onder medische professionals komt naar voren dat meer dan 60% weigert zich tegen Covid-19 te laten vaccineren, omdat ze dat a) onnodig vinden, en b) ervan overtuigd zijn dat deze als vaccins verpakte experimentele gentherapie injecties meer kwaad dan goed doen. Het onderzoek toont aan dat de officiële verklaring dat 96% van het medische personeel inmiddels is gevaccineerd, van geen kant klopt. In Portugal heeft een rechter bevestigd dat het echte aantal Covid-19 doden niet ruim 17000 (vergelijkbaar met Nederland), maar slechts 152 bedraagt. Dat betekent dat meer dan 99% in werkelijkheid ergens anders aan is gestorven.

AAPS uitvoerend directeur dr. Jane Orient reageerde dat ‘het verkeerd is iemand die een shot weigert een anti-vaxxer te nemen. Er zijn bijna geen artsen die ‘anti-antibiotica’ of ‘anti-chirurgie’ zijn. Daarentegen zijn ze allemaal tegen behandelingen waarvan ze denken dat die onnodig zijn en meer kwaad dan goed doen, of die inadequaat zijn getest.’

Zorgen over enorm aantal ernstige bijwerkingen

54% van de ruim 700 medici die reageerden gaf aan zich er volledig van bewust van te zijn dat de Covid-19 injecties buitengewoon vaak heftige bijwerkingen en tegen ernstige tegenreacties zoals verlammingen, bloedpropjes, miskramen, amputaties, menstruele problemen, blindheid, toevallen en hartproblemen veroorzaken. 80% van de ongevaccineerde artsen vindt daarom dat het risico van deze ‘vaccins’ groter is dan de (veronderstelde) ziekte zelf. 30% van hen zegt reeds zelf Covid te hebben gehad.

Velen maken zich zorgen over de gevolgen op lange termijn, en het feit dat de ‘vaccins’ experimenteel zijn en deels zijn gebaseerd op menselijke abortus cellijnen. Tevens wordt gewezen op het feit dat er effectieve behandelingen van Covid bestaan, zoals Ivermectine en het hydroxychloroquine-zink protocol. Ondanks grote successen hiermee in andere landen mogen die in het Westen niet of amper worden voorgeschreven.

Juist gevaccineerden lopen extra gevaar

In Nederland kunnen artsen zelfs een boete van € 150.000 krijgen als ze Ivermectine voorschrijven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: