The night belongs to the vaccinated – EnerzijdsAnderzijds

the-night-belongs-to-the-vaccinated-–-enerzijdsanderzijds

10-07-21 07:10:00,

Een commentaar

Met de slogan ‘The night belongs to the vaccinated‘ wilde Heineken, toch al niet een bedrijf gericht op de gezondheid van zijn clientèle, een wit voetje bij de jongeren halen die, vaak tegen hun zin, zich hebben laten inenten. Heineken richtte zich op de jongeren met het goede door de overheid gewenste, lees opgedrongen, gedrag. Je laten inenten met een nog niet volledig toegelaten experimenteel mRNA-‘vaccin’ tegen een ziekte die de jongeren amper zal raken.

Kort erna kwam de domper: na 00:00 uur geen nachtleven meer. Reden te veel ‘besmettingen’, bedoeld wordt positieve testuitslagen die niets zeggen over besmet zijn of besmettelijk zijn (Marion Koopmans). En dan nog de vele foute positieve uitslagen.

Jammer, heb je zo je best gedaan, je lijf beschikbaar gesteld voor het grootste medische experiment sinds 1945, en dan gaat je festival of geplande party weer niet door. Op de (ook tijdens Corona) afgeschaalde IC-afdelingen heerst normaal bedrijf. Over doden hebben we het niet meer. Er zijn er te weinig om daar ophef over te maken. Dagelijks sterven in Nederland hoe dan ook gemiddeld 450 -500 mensen. Gemiddeld 83 jaar oud.

En toch mogen de jongeren weer retour huis. Een onbegrijpelijke actie van een Corona-management dat de weg totaal kwijt lijkt te zijn. Of toch niet?
Misschien moeten jongeren nog even verder aangezet worden om ook de laatste twijfelaars naar het inentingscentrum te krijgen, want ‘jullie zijn bron van besmetting en daarom gooien we jullie feestjes weer dicht’.

Het wordt tijd dat jongeren snappen dat rechten niet naast de sushi bij Albert Hein liggen. Ze zijn ooit bevochten, door vorige generaties. Nu worden ze om zinloze redenen afgepakt. En ze zullen niet meer terugkomen zonder tegenmacht. Braaf naar huis gaan zal geen soelaas bieden, je diverse malen laten ‘prikken’ ook niet. De derde inenting is al aangekondigd.

Natuurlijk mag je de straat opgaan voor BLM, tegen slavernij, voor het klimaat, gendergelijkheid, voor duurzame energie, maar je bent dan applausmachine van de overheid. Want al deze onderwerpen zijn al overheidsbeleid.

Wie de kranten uit de 1960-er, 1970-er en begin 1980-er jaren bekijkt ziet de ene demo na de andere. Die generatie wilde een ander Nederland, en dat kwam er.
Nu zijn deze zelfde oude rebellen die de jongeren al anderhalf jaar piepelen met lock downs,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: