VS: militairen helpen bij inenten kinderen – EnerzijdsAnderzijds

vs:-militairen-helpen-bij-inenten-kinderen-–-enerzijdsanderzijds

10-07-21 08:05:00,

De Covid-vaccinatiecampagne kan gerekend worden tot de meest ‘succesvolle’ uit de geschiedenis. De prijs die de samenleving ervoor betaalt in termen van chantage met het afpakken van vrijheden, de psychologische druk op niet-gevaccineerde (‘vaccin-weigeraars’) en het onder militair toezicht inenten van kinderen is extreem hoog. Niet eerder zijn staat, bedrijfsleven en media zo eensgezind geweest om de bevolking te ‘bewerken’ een experimentele inenting te accepteren. Of we moeten terug naar de donkere dagen van de Europese geschiedenis.

Inmiddels weten jongeren en hun festivalbazen dat meewerken aan testen en inentingen je niet verder brengt. De belofte met een inenting toegang tot festivals te krijgen heeft vele jongeren aangezet tot het nemen van een onnodig ‘vaccin’ dat volgens berichten (zie video onder) bij jongeren tot zeer ernstige bijwerkingen kan leiden.

Volgens recente cijfers van het centrale systeem van bijwerkingen in de VS (VEARS) zijn dit de huidige cijfers:

  • 438,440 Bijwerkingen
  • 26,818 Ziekenhuisopnames
  • 7,463 Functiestoringen
  • 3,324 Hartaanvallen
  • 2,200 ‘Myocarditis Reactions’ (aandoening aan het hart)
  • 985 Miskramen
  • 9048 Sterfgevallen

Meldingen aan VEARS zijn vrijwillig en niet systematisch.

Ernstige bijwerkingen na inenting jongeren/kinderen, vooral bij jongens.

De omstandigheden waaronder kinderen worden ingeënt zijn in de VS ontluisterend. Buiten het zicht van de ouders (onbekend is of de ouders hebben ingestemd) worden de scholieren onder militair toezicht ingeënt. Buiten het hek staat nog politie. Onderstaande beelden zijn van een afstand gemaakt bij de Canfield School in het plaatsje Coeur d’Alene in de staat Idaho

Militair toezicht bij inenting scholieren VS  » Lees verder

%d bloggers liken dit: