Britse minister: volledig gevaccineerden hebben veel grotere kans om corona te krijgen

britse-minister:-volledig-gevaccineerden-hebben-veel-grotere-kans-om-corona-te-krijgen

11-07-21 08:52:00,

Homepagina » Mens en Dier » Britse minister: volledig gevaccineerden hebben veel grotere kans om corona te krijgen

Foto: Grant Shapps (Web Summit CC BY 2.0)

in Mens en Dier 11 juli 2021 06:00

Was het een (freudiaanse) verspreking of wellicht een hint? Grant Shapps, de Britse minister van Transport, deed vrijdag een nogal opmerkelijke uitspraak in het ochtendprogramma BBC Breakfast. Hij zei namelijk dat mensen die twee prikken hebben gehad, volledig gevaccineerden dus, een veel grotere kans hebben om het coronavirus te krijgen en bij zich te dragen.

Hij lijkt zich te verspreken omdat hij mensen tijdens het interview oproept om vooral de tweede vaccinatie te halen. “Het is heel belangrijk voor de samenleving dat we iedereen prikken,” zei Shapps tegen presentatrice Naga Munchetty, eraan toevoegende dat iedereen binnenkort de kans heeft gehad om die tweede prik te halen en ‘volledig beschermd’ te zijn.

Stefan Noordhoek zette de beelden van de freudiaanse verspreking op Twitter en schrijft erbij:

DAT. MEEN. JE. NIET.

“We weten dat dubbel geprikte, volledig gevaccineerden een veel grotere kans hebben om het coronavirus te krijgen en te dragen” zegt de secretaris vh ministerie van Transport van de UK, Grant Shapps, op de BBC! pic.twitter.com/prJR8d2n6C

— Stefan Noordhoek (@dutchanddonts) July 9, 2021

Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop zag de beelden ook. “Het is officieel,” twittert hij. En gezondheidswetenschapper Yvonne Simons schrijft: “In het Verenigd Koninkrijk beginnen ze een beetje eerlijkheid aan de dag te leggen.”

5 33 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
BBC coronavirus Groot-Brittannië

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: