Dokter: Hartproblemen door mRNA-injecties “Zal de meeste mensen doden” – Frontnieuws

dokter:-hartproblemen-door-mrna-injecties-“zal-de-meeste-mensen-doden”-–-frontnieuws

11-07-21 07:55:00, Dr. Charles Hoffe MD doet in zijn laatste update van 6 juli 2021 verslag van de verontrustende bevindingen bij zijn patiënten. Hij zegt dat de mRNA-vaccins duizenden kleine haarvaten in het bloed verstoppen van degenen die het ‘vaccin’ hebben genomen. De meesten zullen binnen een paar jaar sterven aan hartfalen, schrijft principia-scientific.com.

De geïnjecteerde spike-eiwitten, die zo zijn ontworpen dat zij in het lichaam van de gevaccineerden massaal worden aangemaakt, zijn de oorzaak van de stolling, die bij niet minder dan 60 procent van de geïnjecteerden nadelige gevolgen heeft.

Dr. Hoffe, die geneeskunde beoefent in Lytton BC Canada, legt uit:

“We weten nu dat slechts 25 procent van het ‘vaccin’ dat in iemands arm wordt geïnjecteerd ook daadwerkelijk in je arm blijft. De andere 75 procent wordt door het lymfestelsel opgevangen en letterlijk in de circulatie gebracht, zodat deze kleine pakketjes boodschapper-RNA, die overigens in één enkele dosis Moderna-vaccin letterlijk 40 biljoen mRNA-moleculen bevatten, worden opgenomen. Deze pakketjes zijn ontworpen om in je cellen te worden opgenomen. Maar de enige plaats waar ze kunnen worden geabsorbeerd is rond je bloedvaten en de plaats waar ze worden geabsorbeerd is het capillaire netwerk – de allerkleinste bloedvaten waar de bloedstroom juist vertraagt en waar de genen vrijkomen. Je lichaam gaat dan aan de slag met het lezen en produceren van triljoenen en triljoenen van deze spike-eiwitten. Elk gen kan vele, vele spike-eiwitten produceren. Het lichaam herkent dan dat dit vreemde lichamen zijn en maakt er antilichamen tegen aan zodat je beschermd bent tegen COVID. Dat is het idee.”

Maar hier komt het probleem. In een coronavirus wordt dat spike-eiwit onderdeel van de virale capsule. Met andere woorden, het wordt een deel van de celwand rond het virus. Maar het zit niet in een virus. Het zit in je cellen. Dus wordt het een deel van de celwand van je vasculaire endotheel.

Dit betekent dat de cellen langs de bloedvaten, die glad moeten zijn zodat het bloed soepel stroomt, nu deze kleine piekerige stukjes hebben die uitsteken.

“Het is dus absoluut onvermijdelijk dat zich bloedklonters vormen, want je bloedplaatjes circuleren rond in je bloedvaten, en het doel van bloedplaatjes is beschadigde bloedvaten te identificeren en het bloeden te stoppen. Dus wanneer het bloedplaatje door het haarvat komt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: