Dr. Luis Marcelo Martínez: “Het spike-eiwit is niets anders dan grafeen in je lichaam en het spiket je” – Frontnieuws

dr.-luis-marcelo-martinez:-“het-spike-eiwit-is-niets-anders-dan-grafeen-in-je-lichaam-en-het-spiket-je”-–-frontnieuws

11-07-21 08:23:00, In dit interview legt Dr. Martinez uit dat de pandemie moet worden behandeld vanuit een technisch oogpunt en niet alleen vanuit gezondheidsoogpunt, aangezien werd ontdekt dat COVID-19 vaccins grafeenoxide bevatten, maar dat er ook deskundigen op het gebied van elektromagnetisme moeten worden ingeschakeld om te begrijpen hoe we moeten omgaan met wat we meemaken.

Orwell.city heeft vier punten geselecteerd die relevant zijn en rechtstreeks verband houden met de bevindingen van La Quinta Columna en die van groot belang zijn voor zowel de wetenschappelijke gemeenschap als het grote publiek.

Dr. Luis Marcelo Martínez:

Wat zijn ze aan het inenten? Waarom heeft dit materiaal elektromagnetische activiteit? Waarom zenden sommige gevaccineerden elektromagnetische velden uit? Waarom is er vervorming en spanningsverschil waargenomen in het hoofd bij gevaccineerde personen? Het is bewezen, heren.

Weet u wat er met de hersenen gebeurt als je ze een spanningsverschil geeft? De neuronen gaan over in apoptose: de neuronen plegen zelfmoord. Begrijpt u wat ik zeg? Het is echt fucked up wat ik zeg. En dit alles is geen complot meer, het is echt, en ik zeg het op deze manier omdat we de papieren al in handen hebben.

Ik kom terug op de zaak van deze Uruguayaanse patiënt. Het materiaal dat uit haar armen is gehaald, wordt momenteel geanalyseerd. Haar zoon en haar man hebben magnetisme verworven zonder gevaccineerd te zijn. En deze gebeurtenis houdt niet op. Hetzelfde fenomeen wordt waargenomen in talloze industriële gezichtsmaskers. Dan moeten we allemaal onmiddellijke verklaringen eisen van wat we zien, nietwaar? Wij hebben onze rol reeds vervuld als wetenschappers, als voorlichters, als wat u maar wilt, als intellectuelen. We hebben onze wedstrijdjes gespeeld om te zien wie meer wist dan de ander. Dat is het dan. Dat moment is voorbij.

Hier zijn we niet langer voor theoretisch-intellectuele speculaties, hier zijn we nu om burgers te worden die verklaringen eisen, en we eisen de absolute stopzetting van dit, en we vragen om onmiddellijke gerechtigheid. Want wat er wordt waargenomen is onvoorstelbaar. Dus deze kwestie van magnetisme en van dit zwarte poeder dat uit deze vrouw is gehaald, en dat we zien, plus wat er bekend is over wat er in deze vaccins zit, kunnen we niet accepteren, heren. We kunnen onze ogen niet sluiten.

Pedro Moreno: Waren ze in staat om te analyseren…?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: