Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’ – Xandernieuws

dr.-zelenko,-bedenker-hcq-zink-protocol,-noemt-corona-angstcrisis-‘misdaad-van-historische-en-bijbelse-omvang’-–-xandernieuws

11-07-21 03:00:00,

—————————————————————————————————————————————–

‘Deze grootste psychologische oorlogsvoering in de menselijke geschiedenis is de Derde Wereldoorlog en een oorlog tegen God’

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Vladimir Zelenko, de arts uit New York die wereldwijde bekendheid verwierf met zijn succesvolle hydroxychloroquine (HCQ)- zink protocol, spreekt zich in een nieuw interview met ongekend krachtige bewoordingen uit tegen het corona beleid van de politici en miljardairs, die hun experimentele Covid injecties met steeds grotere dwang aan de hele wereldbevolking opleggen. Zelenko heeft het over ‘een moorddadig complot van psychopaten’, en een ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang.’ Hij reduceert de vraag of je hierin meegaat zelfs tot een keuze ‘voor of tegen God’.

In het voorjaar van 2020, toen 80% tot 90% van de zieken die aan de beademing werden gelegd stierven, trok Zelenko wereldwijd de aandacht met het – voornamelijk profylactisch – behandelen van corona patiënten met hydroxychloroquine, azitromycine en zink. Van de 3000 ‘positief’ geteste mensen in zijn praktijk koos hij er 1000 uit die het meeste risico liepen. Met zijn protocol wist hij het aantal ziekenhuisopnames met 84% te verminderen, en daalde het sterftecijfer van 7,5% naar minder dan een halve procent. ‘Van de 600.000 dode Amerikanen hadden er 510.000 niet naar het ziekenhuis gehoeven en niet hoeven sterven.’

Artsen over de hele wereld – waaronder de Nederlandse huisarts Rob Elens – namen het succesvolle protocol met deze bestaande goedkope medicijnen over, maar daar staken de autoriteiten een stokje voor door valselijk te beweren dat deze medicijnen ‘gevaarlijk’ zijn, en door de artsen die het toch wilden gebruiken te dreigen met harde sancties, zoals zeer hoge boetes.

‘90% artsen denken niet meer zelfstandig na en volgen enkel nog bevelen op’

De meeste artsen gingen zonder ook maar enige tegenspraak overstag. ‘Helaas is 90% van hen niet meer in staat om onafhankelijke te denken,’ zegt Zelenko. ‘Het gevolg is dat ze zonder gebruik van hun gezonde verstand blindelings de aanbevelingen van hun werkgevers of overheidsinstanties volgen. Ze volgen enkel bevelen op, net als de Nazi’s dat deden.’

Zelenko trok echter wel de aandacht van een aantal topwetenschappers, zoals Peter McCullough, cardioloog en medisch professor en vorig jaar de meest geciteerde Covid-19 behandelarts, en ‘Yale’ professor epidemiologie Harvey Risch. Zij getuigden voor onder andere de Amerikaanse Senaat dat Zelenko’s protocol van cruciaal belang is om mensen uit het ziekenhuis te houden en de (veronderstelde) gezondheidscrisis te boven te komen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: