Emeritus hoogleraar Capel verrast met ‘geniale video’: zo worden we bij de neus genomen

emeritus-hoogleraar-capel-verrast-met-‘geniale-video’:-zo-worden-we-bij-de-neus-genomen

11-07-21 12:32:00,

Homepagina » Mens en Dier » Emeritus hoogleraar Capel verrast met ‘geniale video’: zo worden we bij de neus genomen

Foto: Pierre Capel (Videostill YouTube/Weltschmerz clips)

in Mens en Dier 11 juli 2021 14:00

Emeritus hoogleraar Pierre Capel, die op veler verzoek doorgaat met het maken van filmpjes, laat in onderstaande video een grafiek zien van onderzoeksinstituut Nivel van het aantal patiënten met een influenza-achtig ziektebeeld per 100.000 inwoners. Daar vallen bijvoorbeeld griep en corona onder.

De grafiek, waar professor Theo Schetters eerder naar verwees, laat zien dat er sinds 10 mei vorig jaar geen sprake meer is geweest van een epidemie in Nederland. Zoals je in de grafiek kunt zien, is de epidemische grens al bijna 1,5 jaar niet meer overschreden.

Kleine, rijke elite

Wij worden bij de neus genomen en zij zijn door de mand gevallen. “In de Gouden Eeuw verrijkte een kleine, rijke elite zich door slaven te verhandelen en voor zich te laten werken,” zegt Capel. “Ook in onze tijd is er niets nieuws onder de zon. Want ook nu weer is er een kleine, rijke elite die mondiaal onze vrijheden probeert in te perken. Slaven, lijfeigenen en horigen zullen daar ooit van bevrijd worden.”

“Emeritus hoogleraar Pierre Capel verrast ons weer met een geniale video,” schrijft programmamaker Flavio Pasquino van Blckbx.tv in een reactie.4.7 39 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
Capel corona elite epidemie Nivel

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: