Recent interview met advocaat Reiner Fuellmich: “De inentingen zijn verricht om de wereldbevolking te verminderen en het lijkt er ook op dat vaccinatie wordt gebruikt om te zien hoe ons DNA het best kan worden gemanipuleerd” – Frontnieuws

recent-interview-met-advocaat-reiner-fuellmich:-“de-inentingen-zijn-verricht-om-de-wereldbevolking-te-verminderen-en-het-lijkt-er-ook-op-dat-vaccinatie-wordt-gebruikt-om-te-zien-hoe-ons-dna-het-best-kan-worden-gemanipuleerd”-–-frontnieuws

11-07-21 09:16:00,

De burgerjournalist René Janetzko had verleden week een exclusief interview met de vooraanstaande Duitse advocaat Reiner Fuellmich en diens onderzoek naar de Coronacrisis. Het Zweedse nieuwsorgaan nyadagbladet.se heeft het volledige interview gepubliceerd waarin Fuellmich diep ingaat op de wijdverbreide fraude en beladen thema’s rond het coronabeleid en de voortdurende massavaccinatiecampagnes over de hele wereld.

J: Hallo Dr. Reiner Fuellmich!

F: Goedendag!

J: Ik ben blij dat u vandaag met me wilde praten, ondanks u drukke werkschema. Ik waardeer het echt. Mijn naam is René Janetzko en ik voer dit interview uit namens de Zweedse onlinekrant Nya Dagbladet. Hartelijke groeten van Dr. Reiner Fuellmich uit Finland, of beter gezegd Åland!

F: Fantastisch!

J: Ik las ergens dat u wordt genoemd als een van de machtigste advocaten ter wereld op dit moment. Daarom is uw naam bij veel mensen bekend en zelfs hier in de Scandinavische landen weten ze wie u bent. Toch zou ik u willen vragen om uzelf kort voor te stellen. Wat heeft u eerder gedaan en wat is uw professionele achtergrond? U bent betrokken geweest bij verschillende grote projecten.

F: Ja, er zijn extreme overdrijvingen over mij online. Ik ben eigenlijk een heel normale advocaat. Misschien niet helemaal zoals anderen, omdat ik nooit aan de kant van de grote bedrijven heb gestaan. Ik ben er niet heen gegaan, ook al boden ze veel geld. Je moet bereid zijn je ziel te verkopen en dat heb ik nooit willen doen. Daarom heb ik mij, samen met mijn collega’s, ingezet voor gewone consumenten en kleine bedrijven tegen de grote bedrijven, die zich bijna uitsluitend met fraude bezighouden. Zij zijn het ” transportmiddel ” voor de machthebbers, zoals de grote aandeelhouders. Een goed voorbeeld is de Deutsche Bank, die waarschijnlijk de grootste witwasfaciliteit is voor de zogeheten Davos-kliek, de bedrijfs- en politieke elite die via het Economisch Wereldforum in Davos bijeenkomt.

Tijdens mijn beroepsloopbaan ben ik, net als mijn collega’s, verantwoordelijk geweest als litigator, dat wil zeggen dat ik geen contracten heb geschreven of gerechtelijke procedures heb gevoerd – maar wij hebben beroep aangetekend tegen “Deutsche Bank”, “Volkswagen” en ’s werelds grootste scheepvaartmaatschappij “Kuehne & Nagel”. Bij dit laatste ging het om steekpenningen ter waarde van miljoenen. Daarom hebben wij ervaring op dit gebied en weten wij hoe moeilijk het is om in dergelijke gevallen succes te boeken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: