Slowaakse Soros-krant: “Ongevaccineerden moeten gillen als varkens in het slachthuis” – Frontnieuws

slowaakse-soros-krant:-“ongevaccineerden-moeten-gillen-als-varkens-in-het-slachthuis”-–-frontnieuws

11-07-21 07:58:00, Afbeelding: fotomontage Report24.news / screenshots uit SME / achtergrondfoto Freepik, @aleksandarlittlewolf Een van de grootste dagbladen van Slowakije geeft een voorproefje van wat de ongevaccineerden te wachten zou kunnen staan. De krant SME is onderdeel van George Soros’ “Project Syndicate”. In de publicatie worden de ongevaccineerden vergeleken met slachtvarkens, die de klappen van de zweep zouden moeten voelen. Letterlijk, staat er:

“De ongevaccineerden moeten gillen als varkens in een slachthuis… zodat hun toegenomen ongemak hen onder de naald zal duwen… Niet alleen suiker (loterij) is  genoeg voor de ongevaccineerden, maar er is ook een echt lange zweep nodig.”

De uitlatingen van Peter Schütz, een vaste medewerker van de “liberale” krant SME, zijn wat betreft kwaadaardigheid nauwelijks te overtreffen. En ze laten precies zien in welke denkwereld zelfbenoemde “linkse” globalisten leven, die verraderlijke krachten als George Soros en Klaus Schwab volgen, meldt report24.news.

Politicus Milan Uhrik heeft onder meer op Facebook gereageerd op de feiten in deze zaak:

“Dit is dus het wereldbeeld van de mainstream media in Slowakije. Ik geloof dat degenen die zichzelf de grootste en meest betrouwbare democraten noemen, degenen zijn die het grootste verlangen naar totalitarisme voelen. Ze onthullen een manier van denken die zelfs Noord-Korea zou afschrikken.”

Tegen de achtergrond van de agitatie tegen de ongevaccineerden, die nu langzaam maar zeker aan kracht wint, rijst de vraag waar de gevaccineerden bang voor zijn. Ze zijn allemaal “geïmmuniseerd”, zoals constant in de mainstream media wordt beweerd.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: