Ziekte-uitbraken bij COVID-19 gevaccineerden: een parallel met de Spaanse griep? – Frontnieuws

ziekte-uitbraken-bij-covid-19-gevaccineerden:-een-parallel-met-de-spaanse-griep?-–-frontnieuws

11-07-21 08:49:00, Soldaten van Fort Riley, Kansas, ziek door Spaanse griep op een ziekenafdeling in Camp Funston ©  Otis Historical Archives, National Museum of Health and Medicine (United States public domain tag) Niet alleen de laatste dagen bereikt ons het nieuws dat Corona regelmatig uitbreekt onder gevaccineerden. Onlangs nog werd gemeld dat een gevaccineerde student uit Israël 83 anderen besmette, bericht compact-online.de.

Het is niet echt nieuw nieuws dat juist gevaccineerde mensen ziek worden. Het zou al gebeurd zijn tijdens de Spaanse griep, die tussen 1918 en 1920 wereldwijd welig tierde.

Dit staat althans in een artikel van Eleanora McBean, dat destijds verscheen onder de titel “Vaccination Condemned” en waaruit nu op het nieuwsorgaan nieuwsportaal Beobachter-Forum geciteerd wordt. Er staat dat sterke mannen die ingeënt waren, de volgende dag plotseling dood waren.

Onmogelijk om onderscheid te maken tussen vaccingevolgen en ziekte

McBean stelt in dit artikel:

“Opvallend is dat de Spaanse griep de kenmerken had van precies die ziekten waartegen deze mensen onmiddellijk na de Eerste Wereldoorlog werden ingeënt (pest, tyfus, longontsteking, pokken).”

Er zijn ook andere tijdgenoten ooggetuigen uit het leger die soortgelijke dingen hebben waargenomen. Een medisch inspecteur van het Amerikaanse leger, wiens naam in een hedendaags rapport Dr. Rosenow wordt genoemd, herinnert zich bijvoorbeeld dat van de meer dan 31.106 gehospitaliseerde gevallen met “longtuberculose” er 1.114 soldaten stierven. Tegelijkertijd was het voor de legerartsen van die tijd waarschijnlijk niet mogelijk onderscheid te maken tussen “longtuberculose” gevolgen van vaccinatie en de Spaanse griep.

“Orgie van vaccinaties van alle soorten”

In 1935, schreef wiskundeleraar en onderzoeker Anne Riley Hale:

“Zoals iedereen weet, heeft de wereld nog nooit zo’n orgie van inentingen van allerlei aard gezien als die onder de soldaten van de Eerste Wereldoorlog.”

Uit de registers van het leger blijkt ook dat alle ziekten waartegen na het begin van de verplichte vaccinatie in 1917 werd ingeënt, in een alarmerend tempo waren toegenomen. Het sterftecijfer was, nadat de V.S. de Eerste Wereldoorlog was ingegaan, als gevolg van tyfusvaccinatie gestegen tot het hoogste in de geschiedenis van het Amerikaanse leger.

“Meer doden door vaccinatie dan door geweren”

Het was in die tijd niet ongewoon om in de Verenigde Staten te horen dat er meer soldaten door inenting dan door geweren waren gedood.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: