“Artsen die betrokken zijn bij dit globale Covidvaccin experiment moeten worden geroyeerd en levenslang worden opgesloten” – Frontnieuws

“artsen-die-betrokken-zijn-bij-dit-globale-covidvaccin-experiment-moeten-worden-geroyeerd-en-levenslang-worden-opgesloten”-–-frontnieuws

12-07-21 04:13:00,

Wanneer een nieuw medicijn wordt geïntroduceerd, zijn er altijd regels over hoe het moet worden voorgeschreven. Nou ja, meestal. Sommige medicijnen moeten met voedsel worden ingenomen, andere moeten op een lege maag worden ingenomen. Sommige medicijnen moeten ’s ochtends worden ingenomen, andere ’s avonds. Sommige medicijnen zijn alleen geschikt voor volwassenen, andere kunnen beter niet worden ingenomen door ouderen of zwangere vrouwen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De regels over wanneer geneesmiddelen moeten worden ingenomen, worden opgesteld nadat de verschillende proeven zijn uitgevoerd. Soms veranderen de regels als artsen zien hoe een geneesmiddel verschillende groepen mensen beïnvloedt.

Zo werd pas na de verschrikkelijke ervaring met zwangere vrouwen ontdekt dat thalidomide veilig kan zijn voor sommige patiënten, maar ongeschikt voor vrouwen die een baby verwachten.

De regels zijn altijd opgesteld op basis van observatie en ervaring, en een arts die de voorschrijfregels negeert, kan in vreselijke problemen komen. Hij kan zijn licentie verliezen en voor het gerecht worden gedaagd.

Ik bestudeer en schrijf al sinds 1970 over geneesmiddelen en ik heb nog nooit een uitzondering op deze eenvoudige regels gekend – tot nu.

Het experimentele zogenaamde covid-19 vaccin wordt heel anders behandeld dan alle andere receptgeneesmiddelen die nu beschikbaar zijn en ooit gemaakt zijn. Het is nu het meest dodelijke medische product in de geschiedenis. En dat betekent dat het ook het meest dodelijke door de mens gemaakte product van welke soort dan ook is. Als de covid-19 prik een auto of een ketel zou zijn, zou het al lang uit de handel zijn genomen.

Hier zijn slechts enkele van de manieren waarop het geneesmiddel een ongekende speciale en zeer gevaarlijke behandeling krijgt.

Ten eerste is het gebruikelijk dat geneesmiddelen in eerste instantie met voorzichtigheid worden voorgeschreven. Geneesmiddelen kunnen worden uitgeprobeerd op specifieke groepen mensen. De proeven gaan meestal een paar jaar door voordat de geneesmiddelen algemeen beschikbaar worden gesteld. De experimentele covid-19 injecties worden echter aan meer dan zeven miljard mensen verstrekt terwijl de proef nog loopt. In het verleden zou geen enkel receptplichtig geneesmiddel op de markt zijn toegelaten, gezien de ontstellende resultaten van de eerste proeven met de covid-19 vaccins.

Ten tweede is er altijd debat en discussie over een nieuw geneesmiddel. Van artsen wordt verwacht dat zij oordelen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: