Brits regeringsrapport: alle Britse luchthavens moet binnen de komende 10 jaar sluiten, rund- en lamsvlees moet worden verboden in naam van de klimaatverandering – Frontnieuws

brits-regeringsrapport:-alle-britse-luchthavens-moet-binnen-de-komende-10-jaar-sluiten,-rund-en-lamsvlees-moet-worden-verboden-in-naam-van-de-klimaatverandering-–-frontnieuws

12-07-21 04:17:00,

In een verslag van de Britse regering staat dat alle Britse luchthavens binnen tien jaar moeten sluiten, dat rund- en lamsvlees moet worden verboden en dat in naam van de klimaatverandering niet meer mag worden gebouwd, bericht dailyexpose.co.uk.

Uit een rapport dat voor de Britse regering is opgesteld door de universiteit van Oxford en het Imperial College London blijkt dat alle luchthavens zullen worden gelast te sluiten, de consumptie van rund- en lamsvlees zal worden verboden en de bouw van nieuwe gebouwen niet zal worden toegestaan om te voldoen aan de wettelijke verplichting om tegen 2050 een nuluitstoot te bereiken.

Volgens het rapport zullen alle luchthavens tussen 2020 en 2029 moeten sluiten, met uitzondering van de luchthavens van Heathrow, Glasgow en Belfast, die alleen open kunnen blijven op voorwaarde dat de transfers van en naar de luchthaven per spoor gebeuren.

Alle resterende luchthavens zullen dan tussen 2030 en 2049 moeten sluiten, aangezien elke burger van het VK om te voldoen aan de wettelijke verplichting om tegen 2050 geen emissies meer uit te stoten, “voor een aanzienlijke periode zal moeten stoppen met het gebruik van vliegtuigen”.

Voorts wordt in het verslag gesteld dat het publiek, om te voldoen aan de klimaatveranderingswet (Climate Change Act), zich zal moeten onthouden van alles wat uitstoot veroorzaakt, ongeacht de energiebron. Volgens het rapport zal het publiek hierdoor nooit meer rund- of lamsvlees eten.

Om dit te bereiken zal de nationale consumptie van rund- en lamsvlees tussen 2020 en 2029 met 50% dalen. Rundvlees en lamsvlees zullen dan tussen 2030 en 2049 “geleidelijk worden afgeschaft”.

In het verslag wordt ook bevestigd dat de bouw van nieuwe gebouwen tegen 2050 moet worden stopgezet.

Het rapport, getiteld ‘Absolute Zero‘, is een onderzoekssamenwerking waarin de auteurs onthullen wat het Verenigd Koninkrijk moet doen om te voldoen aan de wettelijke eis om tegen 2050 een netto-nuluitstoot te bereiken, en het zorgt voor schrijnende lectuur.

De auteurs van het verslag stellen de volgende kernboodschappen:

Om met de huidige technologieën een nuluitstoot te bereiken, moeten we niet alleen onze vraag naar energie terugdringen, maar ook een einde maken aan de luchtvaart,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: