David E. Martin: we stellen honderden miljoenen mensen bloot aan iets wat in 2005 al bekendstond als biowapen

david-e.-martin:-we-stellen-honderden-miljoenen-mensen-bloot-aan-iets-wat-in-2005-al-bekendstond-als-biowapen

12-07-21 04:57:00,

Homepagina » Mens en Dier » David E. Martin: we stellen honderden miljoenen mensen bloot aan iets wat in 2005 al bekendstond als biowapen

Foto: David E. Martin (Videostill YouTube/Corona Ausschuss)

in Mens en Dier 12 juli 2021 18:00

Afgelopen week sprak advocaat Reiner Fuellmich met dr. David E. Martin, die zich heeft verdiept in de patenten rond het coronavirus en de vaccins daartegen. Hij zei onder meer dat de griepvaccinatie 10 jaar lang op wanhopige wijze wereldwijd is gepromoot door overheden.

Het plan mislukte en de bevolking accepteerde de injectie niet. Vervolgens heeft men voor een andere ziekteverwekker gekozen, lichtte dr. Martin toe. Het doel van het coronavirus is dan ook om zoveel mogelijk mensen te vaccineren met een ‘coronavaccin’.

Martin wees erop dat geen enkele farmaceut ooit heeft geprobeerd om het virus te bestrijden. “Het gaat hier om het injecteren van mensen met iets waarvan bekend is dat het schadelijk is, het S1-spike-eiwit.”

“We stellen nu honderden miljoenen mensen bloot aan iets waarvan sinds 2005 bekend is dat het een biologisch wapen is,” benadrukte hij.

Wow. Zeer belangrijke sessie bij Fuellmich zojuist waaruit ik dit kleine fragment heb gehaald. De gehele sessie is (nog) te zien via https://t.co/vRNmWCfAlJ. @IkNet @JornLuka @annstrikje @MichaelvdGalien @robertpijkeren pic.twitter.com/5Fc8Wqvl8p

— ** Magacamar ** (@carlito9911) July 9, 2021

Iets opmerkelijks

Moderna, één van de fabrikanten van coronavaccins, deed in maart 2019 iets opmerkelijks. Het bedrijf wijzigde een patentaanvraag die betrekking heeft op de vaccinatietechnologie. Moderna zei destijds ‘bezorgd te zijn dat het Sars-coronavirus weer de kop opsteekt of doelbewust zal worden verspreid’.

Let op: dit was negen maanden voordat het nieuwe coronavirus daadwerkelijk uitbrak. Moderna heeft sinds 2015 tevergeefs geprobeerd om dit patent toegewezen te krijgen. In de oorspronkelijke patentaanvraag zei het bedrijf de technologie te gaan gebruiken om ‘griepachtige aandoeningen’ te bestrijden.

Politiek getouwtrek

In maart 2019 zei Moderna de technologie te willen inzetten tegen een coronavirus dat ‘per ongeluk of opzettelijk wordt verspreid onder de bevolking’. De aanvraag van het biotechbedrijf werd in december 2019 definitief geweigerd door het Amerikaanse patentkantoor.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: