‘Eerste video’s van gedwongen vaccinaties in Argentinië en India’ – Xandernieuws

‘eerste-video’s-van-gedwongen-vaccinaties-in-argentinie-en-india’-–-xandernieuws

12-07-21 04:29:00,

—————————————————————————————————————————————–

Straks ook in Europa? Verplichte vaccinaties reeds opgenomen in Duitse Infektionsschutzgesetz – Waar is de slogan ‘MIJN lichaam, MIJN keuze’ gebleven?

—————————————————————————————————————————————–

Op twee video’s, een uit Argentinië en een uit India, is te zien hoe mensen tegen hun wil worden vastgehouden en gevaccineerd geïnjecteerd met experimentele genmanipulatie stoffen. De video’s lijken authentiek, maar zelfs als dat niet zo zou zijn, is het heel simpel: Als iemand probeert tegen jouw wil een naald in je te steken, dan is dat een aanval met een dodelijk wapen, een moordaanslag, waartegen je het volste recht heb je te verdedigen. Iedere overheid die hiertoe overgaat verklaart zich daarmee automatisch tot een tiranniek en volksvijandig terreurregime.

Argentinië: (1). Aanvulling 15.40: Volgens sommigen zou hier geen sprake zijn van gedwongen vaccinatie, maar gedwongen quarantaine. Desondanks lijkt er (ingezoomd) duidelijk een prikkende beweging richting de man op het dak te worden gemaakt, op het moment dat hij reeds weerloos is en in bedwang wordt gehouden.

 

India: (1)

 

MIJN lichaam, MIJN keuze

Waar blijven al die pro-abortus actievoerders met hun ‘mijn lichaam, mijn keuze’ nu? Jarenlang vechten ze wereldwijd met deze slogan voor het recht om het ongeboren leven in hun buik te termineren. Tegen hen, en tegen al die andere liberalen, progressieven, groenen en ook christenen die achter verplichte of zelfs gedwongen vaccinaties staan, zeg ik nu ook ‘MIJN lichaam, MIJN keuze.’

Vaccineren doe je NIET voor de ander, maar enkel en alleen voor jezelf. Iedereen die de slogan ‘je doet het voor de ander’ klakkeloos overneemt, praat de regelrechte onzin van de media en politiek na, en heeft volgens medische experts zoals de Nederlandse professor Grandjean geen benul waar hij het over heeft. Merk op hoe snel mensen deze nonsens overnemen als u hen klem zet door deze vraag te herhalen: ‘Ben JIJ persoonlijk nu wel of niet beschermd door dit vaccin? Zo ja, waarom ben je dan bang voor mij? Zo niet, waarom heb je dat spul dan in je lijf laten spuiten?’

Als mensen het risico willen nemen door deze met afstand allergevaarlijkste vaccins ooit in hun lichaam te laten spuiten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: