Het wordt met de dag duidelijker dat corona een stralingsziekte is

het-wordt-met-de-dag-duidelijker-dat-corona-een-stralingsziekte-is

12-07-21 04:57:00,

Het wordt met de dag duidelijker dat corona een stralingsziekte is. In deze bijdrage wordt toegelicht hoe de regisseurs van de PLAN-demie het 5G-stralingswapen inzetten om hun strategische doelen te bereiken. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe je je tegen dit offensief kunt beschermen.

Het is tegenwoordig eigenlijk amper nog nodig om alternatieve media of bronnen te volgen. Of het hoogmoed is, of een ziek soort manifestatieritueel, maar de hoofdrolspelers in de corona-soap kondigen de volgende stappen in de ridicule saga telkens met nauwelijks verholen sadisme – en doorzichtigheid – aan.
Men moet enkel luisteren naar wat er gezegd wordt.

Zo liet Hugo de Jonge ons een paar dagen geleden het volgende weten: ”Twee keuzes op termijn: of je laat je vaccineren of je wordt ziek.”

Zendmasten, wifi, small cells en satellieten

Omdat we opgelet hebben, de afgelopen anderhalf jaar, weten we echter het volgende:

  • Sinds maart van dit jaar zijn er meer diffuse uitbraken die door auteurs (zoals Arthur Firstenberg in een recente nieuwsbrief) en mensen op het terrein worden geduid als zijnde afkomstig van de 5G-satellieten.
  • De uitrol van 5G-microtransmitters (small cells) op lantaarnpalen en bushokjes gaat onverminderd door, met momenteel een heel aantal steden die met een volledige 5G smart grid zijn uitgerust.
  • In de zomer van 2020 kwamen berichten door uit de VS (wél uit alternatieve media) over het op vrij heimelijke manier upgraden van de wifi-installaties in scholen naar 60 Ghz. De reden voor die relatieve geheimdoenerij kregen we in oktober 2020 te horen toen de Britse variant werd gelanceerd met de slogan ‘extra schadelijk voor kinderen’. Hoewel niet dodelijk voor kinderen heeft de media hype over de Britse variant de uitrol van de teststrategie verder genormaliseerd.
  • De eerste golf werd veroorzaakt door het aan- en uitzetten van de ‘corona-ziek-straal functie’ van de zendmasten voor telefonie, wat zogezegd voor virusuitbraken zorgde in de bestraalde zone. Waarschijnlijk is de capaciteit van de zendmasten slechts zeer beperkt gebruikt en kunnen deze stralingswapens voor veel meer doden zorgen indien ze langere tijd ‘vol open’ worden gezet.

Samengevat: je krijgt corona door op een plek te verblijven waar er (tijdelijk) een zware stralingsbelasting heerst. De opstapeling (superpositie) van de effecten van al de bovenstaande stralingsbronnen is een gevaar,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: