Arts: covid injecties veroorzaken minuscule bloedstolsels in haarvaten

arts:-covid-injecties-veroorzaken-minuscule-bloedstolsels-in-haarvaten

14-07-21 08:32:00,

Gealarmeerd door de vele ernstige bijwerkingen bij zijn cliënten ging de Canadese huisarts Charles Hoffe, daarin bijgestaan door zijn Duitse collega Sucharit Bhakdi, op onderzoek uit. Hij ontdekte dat er bij zes van de tien geïnjecteerden sprake is van microscopisch kleine bloedstolsels in hun haarvaten. Deze veroorzaken onder andere ernstige neurologische aandoeningen.

In de eerste video onder deze tekst legt Hoffe in acht minuten uit wat de kern is van zijn ontdekking. Dit fragment komt uit een langere video, die ik daaronder als tweede weergeef.

In deze langere video vertelt hij meermaals hoe sterk hij zich gebonden weet aan de eed van Hippocrates (artseneed), met name de zinsnede “Ik zal aan de patiënt geen schade doen.” (“Do no harm”) Deze passage begint na ongeveer16 minuten.

Hoffe constateert tot zijn ontzetting dat veel artsen bij de covid vaccinaties het tegenovergestelde doen van wat ze met hun eed hebben beloofd.

Represailles

Toen hij intern alarm sloeg, leidde dat tot represailles. Hij kreeg geen dienst meer voor spoedgevallen, waardoor hij de helft van zijn inkomen verloor. Zeer onlangs werd bovendien het stadje waarin hij praktijk houdt, Lytton in British Columbia, getroffen door een vuurstorm, waarbij 90% van alle gebouwen in de as werd gelegd, waaronder zijn medische centrum, inclusief alle apparatuur.

Miskramen

Ondanks deze klappen gaat hij door met het bijstaan van zijn cliënten en met het luiden van de noodklok wegens de desastreuze effecten van deze injecties. Zo voorspelt hij dat vrouwen die geïnjecteerd zijn miskramen zullen krijgen, omdat de placenta door het ‘vaccin’ wordt aangetast.

Vaccinatieschade

In het laatste deel van de tweede video komt Kevin, een slachtoffer van de injecties, aan het woord. Daaronder (derde video) volgt het trieste verhaal van een jonge vrouw die op het moment van deze opname voor haar leven vecht.
Beide opnamen laten van heel dichtbij zien hoe gruwelijk vaccinatieschade kan zijn.

Grafeenoxide

De laatste video onder deze posting gaat over de ontdekking van Spaanse onderzoekers dat 99,99103% van de inhoud van de injecties bestaat uit nano grafeen, een zeer giftige stof. Aan het slot van deze video wordt de link met 5G gelegd.

Onzegbaar crimineel

Combineer de ontdekking van Charles Hoffe met die van David Martin,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: