Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes – Xandernieuws

canadese-arts-test-zijn-gevaccineerde-patienten:-62%-heeft-nu-al-bloedpropjes-–-xandernieuws

14-07-21 01:25:00,

—————————————————————————————————————————————–

‘De gevaccineerden gaan hier gegarandeerd last van krijgen’

—————————————————————————————————————————————–

Een Duitse arts die onlangs zijn gevaccineerde patiënten aan een veelgebruikte standaard bloedtest onderwierp, schrok zich een hoedje toen hij ontdekte dat bij 30% tot 40% van hen reeds bloedpropjes beginnen te vormen (trombose). De Canadese arts dr. Charles Hoffe heeft nu hetzelfde gedaan met zijn patiënten, en kwam op een nog veel hoger percentage uit: 62%. Ook deze arts zegt dat het ‘onvermijdelijk’ is dat de mensen die zich laten injecteren met de experimentele Covid ‘vaccins’, hier vroeg of laat – en gezien de nu al torenhoge percentages is ‘vroeg’ véél waarschijnlijker – last van zullen krijgen. De Duitse immunoloog professor Sucharit Bhakdi wees er onlangs op dat het is vastgesteld dat 5% van alle mensen die trombose krijgen, overlijden. Dat zou betekenen dat op iedere 1 miljoen gevaccineerden er minstens 31.000 hieraan zullen sterven, en vermoedelijk nog vele malen meer als dr. Hoffes conclusies correct zijn.

Hoffes patiënten kregen de mRNA ‘vaccins’ van Pfizer of Moderna, die ook in Nederland het vaakst worden geïnjecteerd en het menselijke lichaam ‘programmeren’ om biljoenen spike eiwitten aan te maken. AstraZeneca is in veel landen reeds geschrapt vanwege het enorme aantal (ernstige) bijwerkingen en tegenreacties. Het hartverscheurende relaas van de 28 jarige Lisette Verhoeven, die twee dagen vóór het stoppen van het AZ vaccin in Nederland toch deze fatale injectie kreeg en nu ernstig ziek en gehandicapt is, werd al door honderdduizenden mensen bekeken (BLCKBX TV).

Pfizer en Moderna ‘klanten’ lijken er echter bepaald niet beter af te komen, zeker niet op de middellange termijn (1 tot 3 jaar). Dr. Hoffe onderwierp zijn patiënten aan D-dimer testen, en ontdekte tot zijn ontzetting dat 62% nu al last heeft van bloedpropjes vorming. ‘Het meest alarmerende is dat er sommige delen in het lichaam zijn, zoals de hersenen, het ruggenmerg, het hart en de longen, niet kunnen regenereren. Als die weefsels worden beschadigd door bloedpropjes, is die schade permanent.’

75% van het vaccin verspreidt zich door het lichaam

‘We weten nu dat slechts 25% van het ‘vaccin’ dat wordt geïnjecteerd in de arm blijft,’ legde hij uit. ‘De andere 75% wordt opgenomen door uw lymfeklieren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: