Inmiddels kent iedereen wel iemand die er anders over denkt: ongewenste bijwerkingen in de familie – Frontnieuws

inmiddels-kent-iedereen-wel-iemand-die-er-anders-over-denkt:-ongewenste-bijwerkingen-in-de-familie-–-frontnieuws

14-07-21 01:30:00,

Waarom verzetten anderszins volkomen intelligente, weldenkende en anderszins rationele mensen zich tegen de afbrokkelende illusie dat de grote jongens boven ons goed zijn? En waarom verdedigen ze dat standpunt met zo’n hevigheid? Er is genoeg bewijs van corruptie en bedrog deze dagen. We weten dat veel politici liegen en hun connecties verbergen. Veel bedrijven hebben minachting voor morele normen, schrijft het Duitse nieuwsportaal corona-blog.net.

Elke dag krijgen we post van mensen die berichten over soms tragische familiale lotgevallen. Met genoegen publiceren wij vandaag een virtuele brief aan ons, hier anoniem geopenbaard.

Hallo!
Hartelijk dank voor jullie geweldige werk. Hierbij wil ik verslag uitbrengen over de gezondheidstoestand van mijn familie. Het is zo slecht en eng om dit te volgen. Ik wil het tenminste vertellen. We zijn met 16 mensen, waarvan er nog maar 6 ongevaccineerd zijn.

Mijn oma (86) ziet al zes maanden steeds slechter (vaccinatie), is bijna blind.
Vóór de vaccinatie had zij normale bijziendheid/verziendheid, die heel langzaam is veranderd.

Mijn grootvader (86) had reesd eerder ook Parkinson. Sinds een half jaar (vaccinatie), echter, heeft hij ernstigere neurologische symptomen en vreemde problemen met de bloedsomloop (extreem zweten), waarvan de dokters zeggen dat het niet overeenkomt met Parkinson. Hij is een paar dagen geleden naar een verpleeghuis verhuisd. Hij wilde daarheen omdat hij in zijn conditie in de buurt wil zijn van de dokters. Daarvoor hebben mijn opa en oma samen de aandoening van mijn opa (met steun) meer dan 15 jaar verzorgd.

Mijn oom (80) had na de vaccinatie een longembolie, die pas bij toeval op tijd werd ontdekt. Mijn vader (73) heeft over zijn hele lichaam ontstekingen in zijn gewrichten. Hij denkt dat het normaal is omdat hij jaren geleden ook zulke verschijnselen had. Ik vind het nog steeds frappant dat de ontstekingen samenvallen met de vaccinatie. En ze lijken ook ernstiger te zijn dan ooit tevoren.

Mijn broertje (32) kreeg hevige rillingen na zijn eerste vaccinatie.

Mijn kleine nichtje (22) had na de eerste vaccinatie een grote rode uitslag over haar hele arm.

Mijn tante (54) was een week ziek na de eerste vaccinatie en heeft nog steeds diarree.

Mijn oud-tante, oud-oom en stiefmoeder melden geen recente kwalen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: