Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona – Xandernieuws

nu-ook-officieel-meer-vaccinatie-dan-covid-doden-in-vs;-britse-minister-erkent-op-tv-dat-vaccin-mensen-veel-kwetsbaarder-maakt-voor-corona-–-xandernieuws

14-07-21 12:45:00,

—————————————————————————————————————————————–

Dr. David Martin tegen Europa’s topadvocaat Reiner Fuellmich: ‘Er is geen variant… er is geen novel virus… er is geen pandemie’

—————————————————————————————————————————————–

(04.30) – Westerse politici en instituten kunnen de schokkende gevolgen van de experimentele Covid gentherapie injecties niet langer uit de officiële statistieken houden. Zo zijn in de Verenigde Staten in één week veel meer vaccinatiedoden (2043) gevallen dan Covid-doden (1505), waarbij we dan maar even vergeten dat historisch slechts 1% tot 13% van het werkelijke aantal vaccinslachtoffers in de statistieken komt, en inmiddels in bijvoorbeeld Portugal is aangetoond dat verreweg de meeste Covid doden (ruim 99%) ergens anders aan zijn gestorven. De Britse minister van Transport heeft op BBC TV erkend dat juist gevaccineerde mensen veel kwetsbaarder zijn voor corona. Immunologen en andere wetenschappers waarschuwen al veel langer dat de Covid vaccins het menselijke immuunsysteem juist ernstig kunnen verzwakken.

Afgelopen week steeg het officiële aantal vaccinatiedoden in de VS met 2043 naar in totaal 9048. Bijna 412.000 mensen kregen al matige tot (zeer) ernstige bijwerkingen en tegenreacties (milde reacties worden doorgaans nauwelijks gemeld) (1). Volgens een nog onbevestigde bron zouden drie mensen binnen de FDA op anonieme basis (uit angst voor harde represailles) hebben gezegd dat het werkelijke aantal vaccindoden nu al op ongeveer 50.000 ligt.

Britse minister: Juist gevaccineerden zijn veel kwetsbaarder

Grant Shapps, de Britse minister van Transport, erkende in het programma BBC Breakfast op tamelijk nonchalante wijze dat ‘wij weten dat dubbel (volledig) gevaccineerden veel waarschijnlijk coronavirus krijgen en bij zich dragen…’

Commentaar van de Amerikaanse radio host Hal Turner: ‘Dit lijkt te beteken dat ze tegen u allemaal hebben gelogen toen ze zeiden dat als u volledig gevaccineerd zou zijn, u naar uw normale leven terug zou kunnen keren.’

‘En nu zeggen ze tegen u dat u feitelijk Tyfus Mary bent.’ Die term is afkomstig van Mary Mallon, die volgens de annalen begin vorige eeuw een symptoomloze drager van buiktyfus was, en 47 mensen zou hebben aangestoken, waarvan er 3 stierven. (2)

Dr. Martin: ‘Er is geen variant, geen novel virus, geen pandemie’

Nobelprijswinnaar Luc Montagnier en tal van andere wetenschappers hebben al talloze keren gewaarschuwd dat vaccineren tijdens een epidemie of pandemie het allerstomstse is wat je kunt doen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: