Onderzoek van 4000 patenten wijst uit: de covid-19 vaccins zijn biowapens

onderzoek-van-4000-patenten-wijst-uit:-de-covid-19-vaccins-zijn-biowapens

14-07-21 12:50:00,

De getuigenis, die dr. David Martin op 9 juli aflegde voor de Stiftung Corona Ausschuss onder leiding van advocaat Reiner Fülmich, trekt de vloer weg onder alle genomen coronamaatregelen. Uit zijn analyse van 4000 patenten blijkt dat er geen nieuw en gevaarlijk virus is en dus ook geen grond voor een A-status pandemie.

Martin is expert op het gebied van patenten. Hij vergeleek de gen-sequenties van Covid-19 met meer dan 120 corona-gerelateerde patenten en kwam tot de conclusie dat het in alle gevallen ging om subtiele modificaties van al bestaande corona gen-sequenties. Met andere woorden: niks nieuws onder de zon.

Daarmee toont hij glashard aan dat het verhaal van het nieuwe, gevaarlijke virus op bedrog berust.

Maar dat niet alleen. Uit zijn analyse wordt tevens duidelijk dat de covid-vaccins biowapens zijn. Hij bevestigt onze ergste vrees, namelijk dat de levens van honderden miljoenen gevaccineerden in gevaar zijn.

Highlights

De inhoud van deze video is tamelijk specialistisch en ook nog eens heel uitgebreid. Daarom licht ik er drie kernpassages uit die ik eerst in het Engels weergeef en daarna in een vertaling naar het Nederlands.
Dat neemt niet weg dat ik van mening ben dat deze video dermate belangrijk is dat hij het verdient om meerdere malen integraal bekeken en bestudeerd te worden.

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/AaAhU1ZHgQ6V/
Idem op Odysee
Stiftung Corona Ausschuss: https://corona-ausschuss.de

Het zijn geen vaccins

“There has been no effort by any pharmaceutical company to combat the virus. This is about getting people injected with the known to be harmful S1 spike protein.”
(46:55)

“Er is geen enkele poging gedaan door welk farmaceutisch bedrijf dan ook om het virus te bestrijden. Dit gaat over het injecteren van mensen met het S1-spike-eiwit, waarvan bekend is dat het schadelijk is.”

Het zijn biowapens

“We have to stop falling for even the mainstream narrative in our own line of questioning, because the fact of the matter is: this was seen as a highly malignable bioweapon.
There is no question about it by 2005. It was unquestionable a weapon of choice and the illusion that we continue to unfortunately see very well meaning people get trapped in conversations whether or not we are having a vaccine for a virus. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: