Een catastrofe openbaart zich – Frontnieuws

een-catastrofe-openbaart-zich-–-frontnieuws

15-07-21 06:10:00,

Op 9 juli hoorden we dat Pfizer van plan was de Amerikaanse en Europese regelgevende instanties toestemming te vragen voor een dringende boosterdosis van zijn COVID-19 vaccin, “gebaseerd op bewijs van een groter infectierisico zes maanden na inenting en de verspreiding van de zeer besmettelijke Delta-variant”, schrijft gilad.online.

Op dezelfde dag vernamen we ook dat de FDA en CDC niet erg enthousiast waren over het idee. In een gezamenlijke verklaring kondigden beide instellingen aan dat “Amerikanen die volledig zijn gevaccineerd op dit moment geen booster COVID-19 prik nodig hebben”.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zei ook dat “het te vroeg was om te bepalen of meer dan de twee injecties die momenteel vereist zijn, nodig zouden zijn”, en zei dat het er “voor nu op vertrouwde dat het gevestigde schema voldoende was”.

Later op de dag werd bekend dat Pfizer’s verzoek om een noodbooster was ingediend naar aanleiding van catastrofale gegevens uit Israël.

Op zoek naar een aanwijzing in Hebreeuwse mediabronnen stuitte ik op een spectaculaire onthulling van 6 juli waaruit bleek dat ongeveer 85% van de nieuwe COVID Delta-infecties in Israël volledig gevaccineerden zijn.

Bovenstaande gegevens suggereren dat in de jongste leeftijdsgroep (20-29) de gevaccineerden ongeveer 2,3 oververtegenwoordigd waren onder de COVID-infectiegevallen. In sommige van de oudere leeftijdsgroepen (50-59 bijvoorbeeld) waren de gevaccineerden zelfs meer dan 15-voudig oververtegenwoordigd. We moeten er rekening mee houden dat in Israël de meeste ouderen volledig gevaccineerd zijn. En toch, aangezien in Israël slechts 57% van de bevolking volledig gevaccineerd is, zou men verwachten dat het evenwicht tussen de Delta-gevallen in Israël niet meer dan een 6:4-ratio tussen de gevaccineerden en de ongevaccineerden zou bedragen.  Dit is duidelijk niet het geval. Volgens de gegevens hierboven hebben de gevaccineerden gemiddeld een grotere kans om Delta te krijgen met een verhouding van 5:1.

Omdat ik enigszins wantrouwig stond tegenover bovenstaande gegevens en de herkomst ervan, heb ik mijn Israëlische partners gevraagd een officieel regeringsdocument op te sporen dat bovenstaande cijfers zou kunnen bevestigen. Binnen een paar minuten dook de aankondiging van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid van 6 juli op in mijn e-mail inbox en deze bevestigt de bovenstaande bevinding.

De meest significante informatie wordt geproduceerd door de volgende tabel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: