Oostenrijkse verpleegster geschokt door coronavaccinaties bijwerkingen: “Iemand moet iets doen aan deze waanzin!” – Frontnieuws

oostenrijkse-verpleegster-geschokt-door-coronavaccinaties-bijwerkingen:-“iemand-moet-iets-doen-aan-deze-waanzin!”-–-frontnieuws

15-07-21 06:08:00, Een gediplomeerd verpleegkundige met ruim 35 jaar beroepservaring beschrijft in een interview haar schokkende ervaringen met coronavaccinaties en de bijwerkingen daarvan bij patiënten. Ze is getuige geweest van veel ernstige bijwerkingen en geen van hen was gemeld. “Iemand moet iets doen aan deze waanzin!”, zegt ze tegen wochenblick.at, en verklaart waarom ze dit nu openbaar maakt.

Verpleegster beschrijft haar horrorervaringen met bijwerkingen van vaccinaties

  • Veel ernstige bijwerkingen – geen werden gemeld.
  • “Corona veranderde alles” – medicijnenmisbruik?
  • Zelfs herstellende met antilichamen werden gevaccineerd.
  • Ze is ook geschokt door de omstandigheden op de school van haar dochter.

Ernstige bijwerkingen werden niet gemeld

Ze kan er niet meer tegen, zegt de verpleegster met 35 jaar beroepservaring. Ze heeft zoveel bijwerkingen meegemaakt en zelfs sterfgevallen na vaccinaties. Vandaag nog had zij vernomen dat een 80-jarige gevaccineerde patiënt was overleden en dat een 27-jarige artritispatiënt als gevolg van de vaccinatie een extreme verergering van de symptomen had ondervonden. Zij maakt ook meteen aan het begin van het interview melding van jonge meisjes die na vaccinatie niet menstrueren. Haar verklaring sluit aan bij de vele meldingen van onregelmatige menstruatie na vaccinatie waarover Frontnieuws reeds heeft bericht. Zij vertelt ook over een familielid van een patiënt die politieagent is en na de tweede vaccinatie nog maar 25% van zijn hartfunctie heeft. Al na de eerste vaccinatie had hij enorme hartproblemen, hartritmestoornissen. Zij is stomverbaasd en begrijpt niet hoe men in zo’n geval nog de tweede injectie kan geven. Voorlopig is elk werk onmogelijk voor de 50-jarige, legt ze uit.

Vooral bij de vaccins van BioNTech/Pfizer en AstraZeneca, zegt zij, heeft zij de ernstige bijwerkingen opgemerkt. De lijst van ongeveer 30 gevallen die zij Wochenblick stuurde is er maar een klein deel van. Hartaanvallen, gewrichtsontstekingen, longontsteking, trombose, hoge bloeddruk, ernstige hoofdpijn, jeuk, gesprongen bloedvaten en vijf sterfgevallen staan op haar lijst. Zij wijst er uitdrukkelijk op dat, voor zover zij kon nagaan, geen enkel van deze gevallen door de arts was gemeld. In een paar gevallen, zegt ze, moedigde ze de familieleden aan om alsnog de ernstige bijwerkingen te melden.

Corona veranderde alles

“Ik wist niet meer wat ik moest doen”, zegt ze, en legt uit waarom ze Wochenblick benaderde.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: