Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande ‘verwoestende cyberaanval’ door Rusland en China – Xandernieuws

taakgroep-amerikaanse-overheid-waarschuwt-voor-aanstaande-‘verwoestende-cyberaanval’-door-rusland-en-china-–-xandernieuws

15-07-21 06:07:00,

—————————————————————————————————————————————–

EMP Task Force: ‘Cyberaanval kan worden gevolgd door kernoorlog’

—————————————————————————————————————————————–

De door het World Economic Forum aangekondigde grootschalige (false flag) cyberaanval, bedoeld om de Westerse bevolking definitief op de knieën te dwingen voor de in gang gezette communistische staatsgreep, is volgens de EMP Task Force van het Amerikaanse Congres heel dichtbij. Rusland en China krijgen alvast de schuld, wat zoals onze lezers weten pure angstpropaganda is om de Westerse volken achter de in Washington, Brussel en Londen geplande wereldoorlog tegen deze landen te krijgen. De ‘Great Reset’ en ‘Agenda-2030’ kunnen namelijk niet wereldwijd worden uitgevoerd zolang Rusland en China vasthouden aan hun eigen onafhankelijkheid.

In het document ‘Blackout Warfare -Cyber-Attacking Electric Power Grids: A New Strategic Weapon’ concudeert de EMP Task Force, die bestaat uit experts die hoge posities bekleedden in de wetenschappelijke, politieke, militaire en inlichtingenwereld, dat de VS ‘onmiddellijk gevaar loopt op een verwoestende cyberaanval op het elektriciteitsnet.’

‘Cyberaanval kan worden gevolgd door kernoorlog’

Die aanval zal volgens de taakgroep uit Rusland en/of China komen. ‘Rusland is het beste voorbereid om zich te verdedigen tegen een cyber aanval, en het gebruik van cyber als een strategisch wapen.’ Als voorbeeld wordt de recente cyber aanval op de Colonial Pipeline genoemd, die korte tijd werd platgelegd door ransomware. Zoals de afgelopen jaren standaard het geval is kregen ‘de Russen’ daarvan de schuld.

‘Tijdens een extreme internationale crisis, voorafgaande aan het uitbreken van een conventionele of kernoorlog, is een massale Russische cyberaanval op het hele Amerikaanse elektriciteitsnet waarschijnlijk, om zo de VS met ‘grijze zone agressie’ af te schrikken of te verslaan, in plaats van, of voorafgaande aan een echte ‘schietoorlog’. Dit is consistent met Ruslands militaire cyber oorlogsvoering doctrine, en is een ongekende en beslissende revolutie in militaire aangelegenheden.’

(Tijdens de beginfase van de Koude Oorlog verschenen in de Westerse media regelmatig paniekberichten van de overheid dat de Sovjet Unie ‘veel meer kernbommen en raketten dan gedacht’ zou hebben, en een verrassingsaanval zou voorbereiden. Later bleek dit allemaal onzin te zijn, en hadden de Sovjets in die fase in werkelijkheid maar een handjevol bommen en nauwelijks raketten. Maar ondertussen waren er al wel enorme hoeveelheden Amerikaans belastinggeld in het militair-industriële complex gepompt om de – niet bestaande – ‘Russische dreiging’ tegen te gaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: