Uitvinder mRNA-techniek: Duitsers doorzien huidige situatie beter – EnerzijdsAnderzijds

uitvinder-mrna-techniek:-duitsers-doorzien-huidige-situatie-beter-–-enerzijdsanderzijds

15-07-21 02:31:00,

In een recente hearing van de Duitse Corona-Ausschuss (onderzoekscommissie) van advocaat Reiner Fuellmich deed uitvinder van de in de huidige Covid-‘vaccins’ gebruikte mRNA-techniek Robert Malone een beroep op de Duitse intellectuelen in Europa de lead te nemen om de huidige situatie te doorgronden en dit met iedereen te delen. Hij duidt daarbij op de Duitse NAZI-geschiedenis waarbij ook een volk langdurig door massieve propaganda werd misleidt.

Malone is een voorzichtig man gezien zijn posities bij grote opdrachtgevers, waaronder de Amerikaanse overheid. Malone zegt veel uitbraken van ziekten te hebben meegemaakt, betrokken te zijn bij gebruik van biologische verdediging (wapens).
Malone: ‘Deze uitbraakt is groter dan wat ik eerder heb meegemaakt en elke keer worden dezelfde fouten gemaakt. Dit geval is toch anders, omdat we kunnen spreken van een informatie-oorlog. Vooral de samensmelting van de farmaceutische industrie, de overheid, de MSM en de social media (Big Tech) is iets dat ik nog niet eerder heb gezien. De grenzen tussen overheid en farmacie zijn compleet vervaagd.
Malone vervolgt: ‘De censuur is enorm. Ik probeer mijn gevoelens (over deze tijd, red) binnen te houden en bij de feiten te blijven, maar als ik mijn gevoelens zou toelaten zou ik exploderen.’

Over Wuhan houdt hij zich op de vlakte: ‘Dit is een gevoelig onderwerp‘, zegt Malone. Er zijn drie opties: het virus is bewust losgelaten, het is per ongeluk ontsnapt of van een dier op de mens overgesprongen. Hij heeft te weinig informatie om een van deze mogelijke oorzaken aan te wijzen, maar hij kan er ook geen een uitsluiten.

Malone was blij verrast over de enorme belangstelling die hij vanuit Europa kreeg naar aanleiding van de video-podcast met Bret Weinstein. (Zie artikel onder).
Vanuit veel Europese landen, hij noemt daarbij ook Nederland, heeft hij veel reacties gekregen, iets wat hij niet had verwacht.

Het is volgens Malone uitgesloten dat wij dit virus uit de wereld kunnen helpen, daarvoor is het te weinig zichtbaar zoals pokken. Ook verhinderen de huidige vaccins de verspreiding van en besmet worden met het virus niet. Hiermee bereik je volgens Malone dus geen groepsimmuniteit, zoals wordt beweerd. ‘Een wereldwijde inenting is niet overeenkomstig de beschikbare data‘,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: