Dood na COVID-19 vaccinatie: plotselinge stijging in de WHO en VAERS databanken – Frontnieuws

dood-na-covid-19-vaccinatie:-plotselinge-stijging-in-de-who-en-vaers-databanken-–-frontnieuws

16-07-21 10:23:00, © brian / Flickr (CC BY-ND 2.0) De fatale bijwerkingen van COVID-19 vaccinaties zijn steeds moeilijker te verbergen. Het US Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) heeft onlangs de grootste stijging van het aantal sterfgevallen sinds de invoering van de vaccinatiecampagne aangetoond. 2.083 mensen stierven tussen de laatste twee updates van het Vaccine Adverse Event Reporting System, bericht reitschuster.de.

Dit bracht het totale aantal gerapporteerde Amerikaanse sterfgevallen na de toediening van het COVID-19 vaccin op 9.048, naast 985 miskramen, meer dan 3.300 hartaanvallen, bijna 7.500 handicaps, bijna 20.000 ernstige allergische reacties en 2.200 gevallen van hartontsteking.

Een analyse door onderzoekers van de Queen Mary University in Londen werpt nog een ander licht op een ander punt:

“Bijna een tiende (9%) van de gemelde vaccin-sterfgevallen van 65 jaar en ouder stierf binnen slechts zes uur na vaccinatie en 18 procent stierf binnen minder dan 12 uur. Meer dan een derde (36 procent) overleefde de volgende dag niet.”

Sterke toename van hartspier- (myocarditis) en hartzakontstekingen (pericarditis)

De ontwikkeling van de sterftecijfers van VAERS wordt bevestigd door de VigiAccess-databank van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO, die wordt bijgehouden aan de universiteit van Uppsala en de bijwerkingen van geneesmiddelen of vaccins verzamelt. Daar was het laatste cijfer van 97,8 sterfgevallen per dag na een COVID-19 vaccinatie het hoogste sinds eind maart. Ter vergelijking: in de week daarvoor was dit cijfer 71,9.

Het aantal gemelde sterfgevallen per 100.000 was met 636 ook aanzienlijk hoger dan de week ervoor – hoewel het aantal meldingen is gedaald.

Het portaal Sciencefiles heeft de gegevens van de VigiAccess-databank als volgt grafisch samengevat:

Bovenaan: Aantal na een COVID-19 vaccinatie gestorvenen / Onderaan: Aantal na een COVID-19 vaccinatie gestorvenen per 100.000 meldingen.

Er is ook een aanzienlijke toename van gevallen van myocarditis en pericarditis. Sciencefiles meldde op 11 juni 2021 dat de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC – gealarmeerd door toegenomen gevallen van deze ernstige bijwerkingen – een diepgaander onderzoek is begonnen. Op dat ogenblik werden 713 gevallen van myocarditis en 588 gevallen van pericarditis in VigiAccess geregistreerd. In iets meer dan een maand, zijn beide nummers bijna verdrievoudigd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: