Duizenden ouders stellen De Jonge persoonlijk aansprakelijk voor schade als gevolg van coronavaccinatie

duizenden-ouders-stellen-de-jonge-persoonlijk-aansprakelijk-voor-schade-als-gevolg-van-coronavaccinatie

16-07-21 03:37:00,

Homepagina » Mens en Dier » Duizenden ouders stellen De Jonge persoonlijk aansprakelijk voor schade als gevolg van coronavaccinatie

Foto: Hugo de Jonge (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

in Mens en Dier 16 juli 2021 14:30

Stichting Wij de Ouders, een collectief van duizenden ouders die zich zorgen maken over de schadelijke effecten van de coronamaatregelen voor kinderen, stelt demissionair minister Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor de schade die voortvloeit uit het injecteren van kinderen met de coronavaccins.

“De Jonge stelt dat het vaccin veilig is, terwijl alleen al in Nederland 1287 ernstige bijwerkingen zijn gemeld na het toedienen van het Pfizer-vaccin. Dat de minister deze informatie achterhoudt en een propagandacampagne voert, is niet alleen onethisch, hij speelt met de gezondheid van kinderen,” zegt Niels Vanaken, de advocaat van Wij de Ouders.

Medisch experiment

Vanaken stelt dat de risico’s van het vaccin veel groter zijn dan de vermeende baten en dat niemand precies weet wat de langertermijneffecten zullen zijn, bijvoorbeeld op de vruchtbaarheid. “We praten over een compleet nieuwe technologie die niet eerder is toegepast op mensen. Zonder dat ouders en kinderen het weten, nemen ze deel aan een medisch experiment, want de onderzoeksfase loopt nog tot 2023.”

Initiator van deze juridische actie is Daan van Deursen. Hij zegt: “Je kunt simpelweg niet stellen dat iets veilig is als je het niet zeker weet en als er signalen zijn die het tegendeel laten zien. En al helemaal niet als het gaat om de gezondheid van honderdduizenden kinderen.”

Vertegenwoordiger van de farmaceutische industrie

“De minister praat als een vertegenwoordiger van de farmaceutische industrie. Daarom willen wij dat hij stopt met het verkondigen dat het vaccin veilig is, dat hij uitspraken over veiligheid en effectiviteit rectificeert en begint met het vertellen van het eerlijke verhaal aan ouders en kinderen. Als dat niet gebeurt, stellen we niet alleen de overheid aansprakelijk, we zullen ook de minister persoonlijk aansprakelijk stellen voor alle schade die voortvloeit uit de vaccinaties.”

[Wij de Ouders]

4.8 91 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: