FvD staat op: “Het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog” – Frontnieuws

fvd-staat-op:-“het-hele-coronabeleid-is-gebaseerd-op-een-web-van-list-en-bedrog”-–-frontnieuws

16-07-21 10:19:00, Anderhalf jaar geleden was het nog ondenkbaar: een staat van medische apartheid, een QR-maatschappij. Een samenleving waar sociale uitsluiting wet is geworden. Niemand kon zich er iets bij voorstellen. Het waren zogenaamd complottheorieën. Maar vandaag de dag is dit schrikbeeld op steeds meer plaatsen de keiharde, dagelijkse realiteit, zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) woensdag tijdens het Corona-debat.

Hij wees erop dat steeds meer mensen beginnen te beseffen dat het hele Coronabeleid gebaseerd is op een web van list en bedrog. Al was het maar omdat er geen bevredigend antwoord is op de meest voor de hand liggende vragen.

Feitelijk onjuist en zeer misleidend

“Waarom gebruikt de regering steeds die afschrikwekkende term “besmettingen” als het gaat over positieve tests? Wat feitelijk onjuist en zeer misleidend is. En waarom worden de aangescherpte maatregelen louter en alleen genomen wegens toegenomen positieve tests, terwijl de ziekenhuizen zo goed als leeg zijn en de bezetting in de ziekenhuizen zelfs daalt? We deden dit toch om de zorg te beschermen? En nu aangetoond is dat corona niet gevaarlijker is dan een stevige seizoensgriep, waarom behandelen we corona dan ook niet gewoon op die manier. Net zoals inmiddels tal van landen en ook staten in de Verenigde Staten doen zonder dat dat tot noemenswaardige problemen leidt?

Waarom is het nu voor de eerst in de geschiedenis ineens nodig om zelfs kerngezonde kinderen te “vaccineren” voor een ziekte die voor kinderen zelf niet eens gevaarlijk is? Dat is nog nooit gebeurd in de Nederlandse geschiedenis. Nota bene met een experimentele gentherapie waarvan de bijwerkingen op langere termijn totaal onbekend zijn. En wat zegt het kabinet tegen de vele honderdduizenden kerngezonde jongeren die zich vaak met tegenzin hebben laten injecteren, puur omdat hen was voorgehouden dat ze dan hun vrijheid terug zouden krijgen? Nu blijkt dat ook dit een leugen was”.

Steeds meer mensen zien dat we worden misleid, gemanipuleerd en voorgelogen

“Soms kun je alle mensen voor de gek houden. En sommige mensen kun altijd voor de gek blijven houden, maar je kunt niet altijd alle mensen voor de gek blijven houden”, zei Van Meijeren.

“En steeds meer mensen zien dat we worden misleid, gemanipuleerd en voorgelogen. Steeds meer mensen beseffen dat het beleid er helemaal niet op is gericht om Corona eronder te krijgen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: