Oude patenten voor nieuw virus – EnerzijdsAnderzijds

oude-patenten-voor-nieuw-virus-–-enerzijdsanderzijds

16-07-21 04:55:00,

Dr. David Martin is CEO en voorzitter van het bedrijf M-CAM. Dit is een internationale immateriële activa underwriter en analist in innovatie-financiering, handel, en immateriële activa financiering.
Hij kwam onlangs aan het woord bij de Corona-Ausschuss van Dr. Reiner Fuellmich.
Volgens Martin zijn de patenten voor wat nu het Covid-virus is gaan heten en de daartoe ontwikkelde ‘vaccins’ al velen jaren vóór de uitbraak van het virus als patenten geregistreerd.
Martin zegt dit met documenten te kunnen bewijzen. Als dit waar is, is het virus ons niet bepaald ‘overvallen’, maar een geplande gebeurtenis.

Dr. David Martin in de Corona-Ausschuss

De ‘factcheckers’ hebben de beweringen van David Martin al ‘gedebunked’. De hier aangehaalde factchecker ‘factcheck.org‘ wordt gefinancierd door een rijke familie en Facebook.
We weten inmiddels dat zogenaamde factcheckers ook andere agenda’s kunnen hebben dan waarheidsvinding.
De uitspraken van Martin in de Corona-Ausschuss zijn zo gedetailleerd, van openbare bronnen en data voorzien, dat het moeilijk is te geloven dat we hier te maken hebben met ongefundeerde beweringen.

Kern van de opmerkingen van Martin is dat al vanaf 2003 er patenten zijn vastgelegd die verband kunnen houden met de huidige pandemie. Deze constateringen werpen een ander licht op het officiële verhaal dat het virus ons onverwacht zou hebben overvallen.

Het is dagelijks werk van het bureau van Martin om geregistreerde patenten te volgen omdat zij een indicatie van innovaties kunnen zijn. Zo is het voor hem niet moeilijk om ook te zoeken in het verleden van eerder geregistreerde patenten. Zo kwam hij in maart 2020 zo’n 130 geregistreerde patenten tegen die allemaal elementen van het Corona-virus vastlegden. Op basis hiervan stelt Martin dat er geen sprake is van een novel (nieuw) Corona-virus.
Tot 1999 was het Corona-virus alleen verbonden met dieren, niet met mensen. Het patent op het eerste vaccin tegen dit virus werd door Pfizer op 28 januari 2000 geregistreerd. Het ‘vaccin’ was gebaseerd op spike-proteïnen.

De naam van Anthonie Fauci valt, de veelbesproken adviseur van de Amerikaanse regering en een man met vele belangen in de wereld van de farmacie. Fauci zou geprobeerd hebben zelf een patent op een synthetisch RNA-vaccin bij het Amerikaanse patentbureau vast te leggen, wat mislukte.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: