Als het volk opstaat… Frankrijk, Griekenland, Nederland – vecht voor uw vrijheid!

als-het-volk-opstaat…-frankrijk,-griekenland,-nederland-–-vecht-voor-uw-vrijheid!

17-07-21 08:17:00,

In dit artikel beginnen we met Frankrijk – waar de bevolking zich massaal verzet tegen een oprukkende dictatuur, we gaan verder met Griekenland waar de bevolking zo in het nauw wordt gedreven dat ze de straat op gaan, en eindigen dit artikel met een zeer belangrijke toespraak van Gideon van Meijeren. Kijk naar de beelden en besef dat Nederland maar een fractie verwijderd is van dezelfde maatregelen en dezelfde strijd die kennelijk geleverd moet worden om onze grondrechten te behouden. Gaan we de straat op? Zeggen we nee? Of vallen we om…

Frankrijk

 
Op maandag 12 juli kondigde de Franse president Emanuel Macron op de televisie aan dat “vaccinatie” met een experimentele gentherapie verplicht wordt voor alle werkers in de gezondheidszorg. En dat vaccin-paspoorten vanaf augustus verplicht zullen worden voor toegang tot openbare ruimten, variërend van cafés en restaurants tot winkelcentra, treinen en bussen.1

De Franse regering streeft naar een vaccinatiegraad van 100 procent in het hele land. Maar de vaccinatie loopt er momenteel vrij stroef. Frankrijk is van een gemiddelde van meer dan 400.000 prikken per dag eind mei naar ongeveer 165.000 prikken per dag gegaan. Zo’n 40 procent van de bevolking heeft twee doses van een Covid-19-vaccin gekregen, terwijl 53,1 procent één dosis heeft gekregen.2

 

 
Normaal gesproken is 14 juli een feestdag in Frankrijk ter herdenking van de bestorming van de Bastille tijdens de Franse Revolutie van 1789. Dit jaar waren er in bijna alle grote steden in Frankrijk demonstraties waarbij het er soms hard aan toe ging. En de jaarlijkse optocht waarin de president met veel ‘grandeur’ door Parijs rijdt was geen zegetocht, maar een fluitconcert. Ook Macron is een volgeling van het World Economic Forum – en wordt door vele Fransen gezien als een ‘uitvoerder’ van de globalistische fascistische plannen van Klaus Schwab. Voor meer informatie over het WEF ga naar de pagina ‘World Economic Forum‘ op de website van de stichting Vaccinvrij.

“Macron uitgejouwd tijdens de parade op 14 juli 2021 op de Champs Élysées” #covid19nl #coronamaatregelen #macron #dictatuur #parijs #frankrijk https://t.co/BO6ful9J5p

— Simone_Voice (@Simone_Voice) July 14, 2021

De Nederlandse media lieten het weer afweten

 
Wat een leugen is dit weer.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: