Amazing Polly over mind control en magnetische nanomaterialen in Covid-injecties, PCR-staafjes & mondmaskers

amazing-polly-over-mind-control-en-magnetische-nanomaterialen-in-covid-injecties,-pcr-staafjes-&-mondmaskers

17-07-21 08:17:00,

In deze video brengt de Canadese onderzoeksjournaliste Amazing Polly veel puzzelstukjes bijeen over de vreemde magnetische fenomenen die we observeren bij gevaccineerde mensen, en over bewegende nanoworms/ nanodeeltjes die op o.a. mondmaskers en PCR-stokjes zijn aangetroffen en door vele mensen zijn vastgelegd op beeld.

Amazing Polly stelt hypotheses op over magnetiet nanodeeltjes, mind control en zachte robotica, gebaseerd op eerder onderzoek van Prof. Michael Persinger (een overleden Canadese hoogleraar in Psychologie en Neurowetenschappen). Ze bespreekt beschikbare wetenschappelijke literatuur over onder andere magneto neuro-eiwitten voor mind control bij muizen, en het richten op de entorhinale schors (de plek waar de Covid PCR-test staaf op gericht is bij het afnemen van monsters) met dit magneto eiwit in combinatie met een virus voor controle van de hersenen en gedrag op afstand. Dit is een wetenschappelijke studie en geen complottheorie.

Ze gaat in op elektromagnetische frequentie straling (5G) en de transhumanistische plannen van het World Economic Forum. De magnetiet meditatiekamer van de Verenigde Naties uit de jaren 50’ van de vorige eeuw wordt getoond en hun verbinding met de Lucis Trust – voorheen bekend als de Lucifer Publishing Company – die voor een één-wereld religie is. Dit is geprofeteerd in de Bijbel. Amazing Polly verbindt zoveel verbazingwekkende punten dat deze video een ware ‘must see’ is.

 
Ondertiteling: Avalerion Awakes Voor meer ondertitelingen en artikelen van Avalerion Awakes ga naar: https://rumble.com/c/c-553847, https://www.bitchute.com/channel/1xeinlRT0nUt/ en https://commonsensetv.nl/avalerion-awakes/

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: