De strategie van Hugo de Jonge & Co – het creëren van verwarring en uitbraken

de-strategie-van-hugo-de-jonge-&-co-–-het-creeren-van-verwarring-en-uitbraken

17-07-21 08:17:00,

Wat is er nodig om jongeren zover te krijgen om zich te laten vaccineren? Angst genereren werkt niet zo goed bij deze doelgroep, want er valt weinig te vrezen van COVID-19. Trevor Cummings berekende op overheidsdata het risico om te overlijden aan COVID onder de 25 jaar op een kans van 0,00018%. Dat is ongeveer een kwart van het risico om te overlijden aan een val van de trap of een ladder voor die leeftijdsgroep.1 GEEN gevaar voor jongeren.

Dus de campagne richtte zich in eerste instantie op het sociale aspect: “Je doet het voor een ander”. Maar jongeren zijn wel goed, maar niet gek. Er zijn genoeg opties voor “de ander” waaronder medicijnen, zoals Ivermectine en Hydroxychloroquine. Er is geen reden waarom jongeren een risico zouden hoeven te lopen op ernstige bijwerkingen zoals overlijden, onvruchtbaarheid, epilepsie, halfzijdige verlamming etc. door het vaccin. En in eerste instantie kwamen ‘onvoldoende’ studenten opdagen voor de prik.

Maar voor zichzelf willen de uitgedroogde studenten wel een prik halen. Helaas vallen ze massaal voor de valse belofte dat ze hierdoor hun vrijheid weer terug krijgen.

Hoe de jongeren in de val gelopen zijn

 
Op 5 mei berichtte de Volkskrant dat Hugo de Jonge een deel van de Jansen vaccins wilde hebben die oorspronkelijk aan Denemarken waren toebedeeld. De Deense regering besloot de vaccins van Jansen uit het vaccinatieprogramma te halen vanwege de kans op bijwerkingen. Had de Jonge deze ooit mogen overnemen?

“Minister De Jonge houdt vast aan zijn prognose dat elke Nederlander die dat wil voor 1 juli een eerste vaccin kan hebben gehad. Moet Denemarken met extra Janssen-vaccins helpen om de vaccinatiecampagne in Nederland te versnellen? ‘Nee, we liggen op schema’, zegt de woordvoerder. ‘Maar het kan altijd van pas komen.’” – Volkskrant 05-05-‘212

De afgekeurde vaccins kwamen goed van pas bij een media campagne ‘Dansen met Jansen’, een woordspel op de bekende slogan ‘Dansen bij Jansen’, van de eens legendarische studentendiscotheek Jansen in Amsterdam.3

De belofte was dat jongeren direct na de vaccinatie konden gaan dansen. Het ging er kennelijk niet om of ze wel of niet immuun waren. Hugo de Jonge zei achteraf zonder blikken of blozen dat “een direct vaccinatiebewijs de manier was om jongeren over te halen”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: