Het heersende Corona Onzin Narratief ontkracht – Frontnieuws

het-heersende-corona-onzin-narratief-ontkracht-–-frontnieuws

17-07-21 12:31:00,

Elke zieke medemens en elk familielid van overleden medemensen heeft mijn diepste meeleven, maar heeft, eerst en vooral, ook het recht om de waarheid te weten, schrijft Dr. Thomas Binder.

Ik wil de werkelijkheid van de corona-crisis uiteenzetten, de chronologie ervan uit de doeken doen en de talrijke mythes en intellectuele absurditeiten ervan met wetenschappelijke ernst confronteren. De belangrijkste studies zijn in de tekst met elkaar verbonden. Verdere wetenschappelijke informatie, inclusief links naar andere belangrijke studies, is te vinden op de homepages van ‘Aletheia – Medicine and Science for Proportionality‘, het ‘Corman-Drosten Review Report‘, en ‘Doctors for Covid Ethics’, waarvan ik lid ben.

Epidemie van PCR-testen, 2006

Als verantwoordelijke artsen en wetenschappers moeten we bij infecties die worden gediagnosticeerd met snelle PCR-tests in de context van een vermeende epidemie van nationale of pandemische omvang altijd rekening houden met de mogelijkheid van een pseudo- of testepidemie.

Op 27 januari 2007 publiceerde de New York Times, zowat de bijbel van journalisten wier integriteit men toen nog kon vertrouwen, een belangrijk stuk met als titel: ‘Faith in Quick Test Leads to Epidemic That Wasn’t‘ (Vertrouwen in snelle test leidt tot epidemie die er niet was).

Dr. Herndon, internist in een medisch centrum in de Amerikaanse staat New Hampshire, hoest vanaf midden april 2006 veertien dagen lang schijnbaar onophoudelijk. Al snel krijgt een specialist in infectieziekten het verontrustende idee dat dit het begin zou kunnen zijn van een kinkhoest epidemie. Tegen het einde van april hoesten ook andere ziekenhuismedewerkers. Ernstig, aanhoudend hoesten is een belangrijk symptoom van kinkhoest. En als het kinkhoest is, moet de uitbraak onmiddellijk onder controle worden gebracht, omdat de ziekte fataal kan zijn voor baby’s in het ziekenhuis en kan leiden tot een gevaarlijke longontsteking bij kwetsbare oudere patiënten.

Maandenlang geloven bijna alle betrokkenen dat er een enorme kinkhoestuitbraak is in het medisch centrum met verstrekkende gevolgen. Bijna 1.000 personeelsleden krijgen een snelle PCR-test en worden met verlof gestuurd totdat de resultaten binnen zijn; 142 mensen, 14,2 procent van de getesten, onder wie Dr. Herndon, worden positief bevonden in de snelle PCR-test, dus gediagnosticeerd met kinkhoest. Duizenden, waaronder veel kinderen, krijgen antibiotica en een vaccin als bescherming.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: